Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
330ix e46 touring vzit/nevzit
Diky, ale muj rozpocet je 120-140 tisíc, za to asi zadnej zazrak nekoupim to je mi jasny, bylo by to spis vikendove auto, do práce jezdim 21 let starickym Mondeem 1,8td. Ten plyn v tom je dva roky tak nevim, a na nejaky kdovijaky blbnuti uz taky nejsem když vzadu sedi rocni prcek. Diky budu ještě premejslet narazil jsem na nej nahodou když jsem pokukoval po nejakym novejsim Mondeu.
Xko ma vetsi naklady na udrzbu co se podvozku tyce. pokud ma auto vic jak 200k, tak pocitej s vymenou prednich poloos (cca 4000k jedna). Jinak mam 3l xi a za dobry, od 4koly uz neupustim. Sice se pomer rozdeleni sily na napravy chova při vyjezdu ze zatáčky jak zadokolka (mluve o mokru, nebo snehu
) , ale prezto v zime k nezaplaceni - ovšem pokud bydlis nekde třeba v nížinách, nebo na mistech kde je prez zimumalo snehu, tak bych se tomu osobne vyhnul
Pokud bydlis ve vrskach, tak nebudes litovat.
Ale jak jsem psal _ Naklady tu jsou "znatelne" vyssi oproti zadokolce a jed si pro auto do západního nemecka a nejlíp od soukromníka.
Jezdim dost svizne a spotřeba do 13l (prevazne město, pokud vyjedu z nej, tak skoro porad pedal dole)

Ale jak jsem psal _ Naklady tu jsou "znatelne" vyssi oproti zadokolce a jed si pro auto do západního nemecka a nejlíp od soukromníka.
Jezdim dost svizne a spotřeba do 13l (prevazne město, pokud vyjedu z nej, tak skoro porad pedal dole)
- pavproch
sic mám e91 330i xDrive, tak prakticky ve všem souhlas s vlastoufr... snad jen že pro e91 jsou ty ceny krapet vyšší.... zcela čerstvě mi "upadlo" PP kolo (za jízdy se rozsypal homokineťák a vzal s sebou fšecko okolo) a jen materiál stál pětatřicet (nakupuju výhradně OEM díly v autorizáku), jen každá př. poloosa (měnil sem preventivně i tu nevysypanou) byla za dvanáct... k temu těhlice, ložisko, tyčky stabilizátoru....
jo a ta spotřeba je taky tak nějak - dlouhodobá mezi 12 a 13 (nejezdím skoro vůbec město, zato po okreskách neusttále plnej až do redline
a sem zimní potfor a bydlím v horách, proto nedám na xD dopustit
jo a ta spotřeba je taky tak nějak - dlouhodobá mezi 12 a 13 (nejezdím skoro vůbec město, zato po okreskách neusttále plnej až do redline

a sem zimní potfor a bydlím v horách, proto nedám na xD dopustit
vlastafr píše:Xko ma vetsi naklady na udrzbu co se podvozku tyce. pokud ma auto vic jak 200k, tak pocitej s vymenou prednich poloos (cca 4000k jedna). Jinak mam 3l xi a dobry , od 4koly uz neupustim. Sice se pomer rozdeleni sily na napravy chova při vyjezdu ze zatáčky jak zadokolka (mluve o mokru, nebo snehu) , ale prezto v zime k nezaplaceni - ovšem pokud bydlis nekde třeba v nížinách, nebo na mistech kde je prez zimumalo snehu, tak bych se tomu osobne vyhnul
![]()
Edit: benzinu chybi kroutak, me se to zda slaby

Jsem ze Šumperka a každej den koukám na Praděd, takže 4kolku bych uvital, ikdyž ty poslední zimy moc snehu nepřinesly, šlo mi o to že je to dva roky na plyn, takze bych jezdil se spotřebou jak s naftou, no a do německa je to pro mě štreka ale zase jsou tam auta kvalitnější, ještě budu asi dlouho přemýšlet.
na vylet jak si koupil auto nezapomenes
Ale opravdu tam mas sanci koupit dobře. Tady auto snad ani zadarmo.
- zas když napadne tak to stoji za to (aspoň u nas -Liberec) a pak se ti koupe Xka odmeni - at si kazdej říká co chce
- i na mokru je to parada
Dobře se rozmysli viz naklady co jsem psal hore - to prave mas v De sanci, ze si to někdo udrzoval, pac min. najezdy jsou uz 200k+ .

- zas když napadne tak to stoji za to (aspoň u nas -Liberec) a pak se ti koupe Xka odmeni - at si kazdej říká co chce

- i na mokru je to parada
Dobře se rozmysli viz naklady co jsem psal hore - to prave mas v De sanci, ze si to někdo udrzoval, pac min. najezdy jsou uz 200k+ .
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Při dobře nastaveném systému bude ukazovat to samé jako při jízdě na benzín.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition