Jo jde, ale hned tě zbrzdí DSC. No tak to vypni a můžeš driftovat jak chceš, jestli to budeš dělat v provozu tak sem nahoď trasy a časy ať se Ti vyhneme, jsem zvědavej jak budeš ty více jak dvě tuny zvládat
Porvat jde všechno. Otázka co na to auto. Pokud je vzadu vzduch, potažmo elektrotlumiče, tak z toho budou určitě nadšený o automatu nemluvě - toť můj názor, zasvěcení určitě poví víc
ale "driftovat" s tím nikdy nepůjde ani když to bude sebelepší drifter, ano může to prohnat zatáčkou smykem, ale ne powerslide, aby to umělo powerslide tak potřebuješ samosvor nebo zavařenej diferak, pak by to šlo.
ale to platí o každým BMW,
driftovat s tím nedoporučuju, nejdřív se vám roztočí jedno kolo a pak se to urve a letí do pryč.
Kraviny jsem s tím dělal v zime s vypnutou stabilizací na sběhu (mám rád svůj podvozek a gumy taky něco stojí ). Ale jet bokem delší slide se tomu opravdu nechtělo. To A6 4f hrabala na sněhu s 4x4 vydatně a s vypnutým esp jezdila na sněhu bokem ochotně.
PS: s e65 na sněhu s vypnutou stabilizací jsem dělal kraviny, ale rozumně jet se s tím nedalo. Naopak se zapnutou stabilizací mi to přišlo úplně jako vozit dítě v kočárku . Hezky plynule a kontrolovaně cokoliv.
2 vlastenec: rozumím ..... to se o té A6 4f bohužel říct úplně nedalo, když měla moře prostoru tak se nechala vodit na sněhu bokem. Nikdy jsem s ní ve sněhu nezapadl, ale v létě to bylo utrpení, tak tupý auto s tak těžkým motorem před přední nápravou ..... přesný opak "radosti z jízdy" - hezky čumákem napřed směr příkop
Vaechno sem vypnul,a pak se s tim hezky blblo na louce,ale trava byla vsude .auto se hezky toci dokola a jezdi bokem,ale po druhy uz ne,skoda auta na takovy kraviny,ale zkusit se to musi
driftovat se sedmou snad jen barbar ....ale beztrestně se to dá když je sníh ...to ničemu neublížíš pokud máš hladkej povrch plnej sněhu či ledovku ...akorát to má dlouhou brzdnou dráhu takže ideální je letiště ...tam si to pak mužeš zkoušet aniž by něco utrpělo újmu ...
Tak nak...ja blbnul na louce a jeste po desti,takze jak na snehu ,ale jinac na asvaltu apod...to neeee,navic na asvaltu,se mi ty kola proste neprotoci,i kdyz vse vypnu,tak proste smula
Hlavně vy co to neznáte bacha ...já s 5er a manuálem neměl problém měla jen 1590kg ale 2-2,2tuny má velkou setrvačnost a pak by mohl nastat problém ...to není jako na vodě či na suchu když vám zatancuje auto ...toto letí a dlouho se nechytá alespon tak si pamatuji lehkej drift párkrát na parkovišti s ledovkou je znát 5er vs 7er bez elektroniky a ta setrvačnost je tam o dost větší.
vždycky to chce mít unikové zony, pán včera s 5er F10 nezvládl losí test a vylětěl cca 10m do trávy, to auto mělo bahno uplně všude. já se 7er jsem to vždy ustal na cestě, ale par kuželu jsem taky vzal,.
No a kde jste dělali testy ? Někde pro automobilku nebo někde na polygonu Jardo ?
Taky bych rád vyzkoušel 7er někde at vím jak se auto zachová na sněhu a ledu ..případně mokrém listí na vozovce.