Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

325ti SMG

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Balda

325ti SMG

#1 Příspěvek od Balda »

Ahoj, přemýšlím o koupi 325ti na ježdění do práce a celkem se mi zamlouvá s převodovkou SMG. Vím jaký má chyby i jaký přednosti, ale na voliči režimů bývá buď R-N-D nebo R-N-C. Je mezi tím nějaký rozdíl krom toho písmena a co vlastně znamená ve zkratce to 'C'?
Balda

Re: 325ti SMG

#2 Příspěvek od Balda »

Tak díky za snahu, ale už jsem zjistil. D je DRIVE neboli jízda, to je obvykle na všech automatech respektive 'SMG' to jsem samozřejmě věděl, ale C znamená CAVALRY, což je v překladu taky jízda. Tudíž krom písmena neznamená žádný rozdíl. :)
Netušil jsem, že to značili i takhle a taky nejsem zrovna angličtinář... :oops:
Ale pokud by někdo věděl proč to tak je, jestli to bylo pro určitý trh, nebo co prostě vedlo Mnichovský soudruhy k dvojímu značení :?: Podělte se...:idea: ;)
Naposledy upravil(a) Balda dne ned 09.10.2016 23:16, celkem upraveno 1 x.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

Re: 325ti SMG

#3 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Hmm..to slovo i značení na SMG slyším prvně. Nevím proč ten pseudovýraz, je v překladu ňák kostrbatej. Všichni značí "Drive". :)
Ale od němců se ničemu nedivím, i takový běžný WC v letadle - toilet / restroom / bathroom značí Lufthanza výrazem "lavatories".
To jsem do té doby nikde neviděl. :shock: :lol:
Odpovědět