Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LCi zadni lampy e60
-
LCi zadni lampy e60
Caute. Predeleval nekdo z vas zadni lampy u e60 na LCI. Mam origo sadu kabelaze z Cartecu prepojil jsem vse jak ma byt. Mam svetelny modul 2 uz ale kabliky do nej jsem netahal a zapojil jsem je na osvetleni SPZ.
Problem je ale s brzdovym svetlem. Rozsviti se jen vnitrni cast na obou stranach. Vse ostatni sviti.
Diky
Problem je ale s brzdovym svetlem. Rozsviti se jen vnitrni cast na obou stranach. Vse ostatni sviti.
Diky
Re: LCi zadni lampy e60
To je správně, svítí jen jedna žárovka ze dvou, dá se to pořešit proklemováním z té jedné do druhé drátem.
-
nehazi to pak chybu kdyz to bude mit vetsi odber???
Hazi, chyba se da odkodovat, ale po chvilce naskoci chyba kurschluss, zkratu. Bud se na to vykasli nebo natahni kabely do lichtmodulu, jak to ma byt origo.
Dá se to vyřešit tím že místo klasik žárovek dáš Ledky can, ty žerou daleko méně...
A kablikama by si nepomohl ty jsou přece na rozsvícení led trubic, parkovacek.
A kablikama by si nepomohl ty jsou přece na rozsvícení led trubic, parkovacek.
-
Takze dve ledky a chyba tam nebude jo supr ted jeste zjistit jaky tam patri asi netusis co?
A taky si myslim ze kabliky jsou pro ty pruhy.

A taky si myslim ze kabliky jsou pro ty pruhy.
Jojo, led zarovky je taky reseni. Hlavne si pak odkoduj cold check u dotcenych led zarovek nebo ti pri kazdem zapnuti klice budou parkrat problikavat.
-
A co tohle, zkoušel jste někdo?
https://www.bmwjakes.cz/1232-bmw-5-e60-sedan
Vím, že na toho Jakeše tady moc chvály není, ale já zkušenost nemám.
https://www.bmwjakes.cz/1232-bmw-5-e60-sedan
Vím, že na toho Jakeše tady moc chvály není, ale já zkušenost nemám.
-
Aha. Teď jsem si všimnul, že to je cena za jeden kus. Tak nic, to beru zpět. Blbost za ty prachy.
To jo, hlavně když origo stojí jen o litr víc..
Měl jsem ty co prodává jakeš a v noci ok, bylo to pěkné mám i hodně fotek , ale přes den trubice šly opravdu málo vidět až spíš vůbec a to se nebavím o slunečném dnu.
Taky bych už počkal a koupil origo ale chtěl jsem je no..
Taky bych už počkal a koupil origo ale chtěl jsem je no..
-
- Člen Klubu
Tak jsem se dozvěděl, že na LCI lampy nestačí jen retrofit kabely do předface, ale potřeba i jinej Lichtmodul. Jinak prej nesvítí jen tubice, ale i světlo pod tím. To jste nějak řešili, aby to vypadalo jak origo?
Pro zadni LCI svetla neni treba jiny lichtmodul. Vse je otazkou kodovani.
Plus tam asi rovnou ošetřit ten kabel pro uzemnění, který má tendenci roztavit konektor, protože je tenkej a hřeje jako ....
-
- Člen Klubu
Ani v případě, že vepředu jsou jen H7, tj. nějakej základní Lichtmodul ? Šlape to potom teda v poho..