Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bluetooth modul Mulf
-
bluetooth modul Mulf
Ahojte všichni. Odešel mi bt modul v mé E91 2006. Mám ccc kdyby bylo třeba tento údaj
. Vím že je na Slovensku člen forá, který toto opravuje.Měl jsem s ním domluvenou opravu, ale po smazání konverzace nevím kdo přesně to byl. Proto bych poprosil o info, kdo je schopen Mulf BT modul opravit. Děkuji moc za informace

Re: bluetooth modul Mulf
Ja bych taktez potreboval opravit stejny modul ve stejnem aute a nejlepe i prehrat software v MASK navi, od ty doby co mam galasy s7 uz mobil nenajde. Jsem Ceske Budejovice, ale predpokladam, ze asi Praha bude nejbliz nebo?
Na slovensku je to Airborne 

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby nekdo potreboval tak mam, dam je s nejakou kratkou zarukou na funkcnost.
Ja bych i bral vyhledove, ale potreboval bych nekoho, kdo by mi prehral ten soft? Jinak pro me oprava nema vyznam, kdyz mi to stejne nenajde foun.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mozna bude stacit soft v mulfu, ten muzu udelat. Kdyz tak mi posli do sz svuj vin, pokud se bude prehravat soft tak at to mas s vlastnim vin kodem. Kdyz nepujde, vezmu si ho zpatky, ovsem nejsem charita, takze postovne nesponzoruju... Pokud s tim souhlasis, posli do sz ten vin.
Nez to prubnem, muzu nejak overit, ze je to opravdu mulf? Jistotu totiz uplne nemam, jen mi to poradili 2 zdroje, dela to toto http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.p ... e#p1062723
No a ted tedy i to, ze tu S7 to ani nevyhleda. Diky za radu.
No a ted tedy i to, ze tu S7 to ani nevyhleda. Diky za radu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Si delas srandu, ne
Myslis si ze mame nekdo kristalovou kouli abychom ti to potvrdili nebo vyvratili ? Zajed do BMW, tam ti to zjisti. Zajed za nekym kdo to dela, snad to zjisti taky. Ale nedoufej ze ti tady nekdo poradi. Nebo prijed ke mne a zjistim to taky. Ale vzdalene, pres net, sorry na to se muzu tak akorat vsak vy vsichni vite -)

A je to rozlousknuty
tak az neco zjistim, vim, ze to mas a pripadne se ozvu. Diky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu ze jsi za pul roku nezjistil nic, tak se obavam ze to bude naprosto zbytecne. Nabizel jsem ti mulfa na vyzkouseni s nejnovejsim sw, v pripade ze ti to nepomuze tak ze si ho vezmu zpet, a to vse pokud se to nepovede za dopravne. Je to malo, asi jsem ho mel rovnou dovezt. Ani mi nepis, je to zbytecne, bez dal zjistovat... Uz je to fakt rozlousknuty, resit to dal nebudu. Dam ho samozrejme prvnimu kdo si rekne. Se softem jaky v nem je.