Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozvody 325d
Rozvody 325d
Čekají mě rozvody tak začínam dávat do kupy komponenty a našel sem tohle:
http://www.ebay.com/itm/Steuerkettensat ... 236f4b8c90
nemáte s tim někdo skušenost případně co jiného kvalitního tam dát?
díky za rady
e91 325d 145Kw
http://www.ebay.com/itm/Steuerkettensat ... 236f4b8c90
nemáte s tim někdo skušenost případně co jiného kvalitního tam dát?
díky za rady
e91 325d 145Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozvody 325d
Hodne stesti. Hlavne pri reklamaci 

Ja osobne bych dal original než nejakou nahradu.vem to tak koupiš to zaplatiš mechanika na vymenu ujedeš 10000km nebo vic rupneto a pak se budeš tlouct do hlavy proč si šetřil na rozvodech.Ale každe ho vec
A kde teda nakoupit???
original BMW
A nenakej odkaz na shop? Kdyz pujdu do autorizaku v Plzni tak tam jsou blazni maj asi jednotny ceny na vse. Turbo a vymena 60k rozvody a vymna 60k
Nejlepší si to fakt objednat origo Bmw. Ja tehda daval za komponenty 20tis na rozvodech bych nešetřil. Objednat jsi to můžeš na stránkách Bmw mají tam servisní podporu atd.
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky je moznost bmw prodat a koupit skodu favorit nebo felicii. Tam stoji rozvody 600kc... 

matiz: nemam doma tiskarnu a nenecham se nekym vojebavat. Chtel sem jen radu kde to koupit. Keci jako Nemas na servis tak si kup skodovku fakt neberu!!!!!
jak psal MHS, pošleš jim VIN a oni ti to na cení, nebo se mrkneš na www.realoem.com tam opět zadaš svůj VIN posledních 7 znaků. A každá součástka má své vlastní číslo (zjistíš z realoem.com) a na tehle stránce si můžeš podívat kolik stojí. > http://moto.cartecgroup.com/cenik-nahradnich-dilu/
ako si prisiel nato ze potrebujes spravit rozvody?je ich pocut?moje su absolutne potichu ale dal som ich skontrolovat a su vytahane.na druhy tyzden ma caka vymena.material plus robota 1000e
Právě že někomu můžou chrastit a jdou slyšet ale většině jdou potichu a pak se přetrhnou.miki012 píše:ako si prisiel nato ze potrebujes spravit rozvody?je ich pocut?moje su absolutne potichu ale dal som ich skontrolovat a su vytahane.na druhy tyzden ma caka vymena.material plus robota 1000e
Ja je třeba dělal preventivně ve 220tkm a kupodivu nevypadaly zle.
u 325 a 330 se mění rozvody? Měl jsem za to, že jsou bezúdržbové... jaký nájezd asi vydrží?
-
- Kontaktovat uživatele:
Je tu o tom celé téma "M57N2 řetěz"
Rozvody po 200Kkm vyměnit.
Kupovat pouze origo včetně rozvodových kol.
Vyměnit všechny tři řetězy.
Při té příležitosti rovnou oba termostaty a zkontrolovat řemenici na klice.
Cena autorizák cca 50K
Cena garážisty cca 20-30K
Cena autorizák cca 50K
tak jsem to celý přečetl a teda čumim jak puk... tolik fatálních problémů jsem teda nečekal...
Týká se to i motoru rv. 2006, začátek 2007? Tedy 325d a 330d? Jak jsou na tom prosím benzíny 325 a 330 v tomhle roku výroby?
Díky za info
Týká se to i motoru rv. 2006, začátek 2007? Tedy 325d a 330d? Jak jsou na tom prosím benzíny 325 a 330 v tomhle roku výroby?
Díky za info
Poslední pořádná naftová R6 je M57N. Od M57N2 začaly problémy s rozvodama.
no a když rozvoďák praskne, tak to bude tak za 50-60tis kaček u garážišty 

-
Preco kupovat pouze original? Co je zle na febi retaziach? Ozubene kolecka je preco potrebne menit ked im nic nieje? Tu sa da usetrit dost penazi na tychto veciach...surfis píše:Je tu o tom celé téma "M57N2 řetěz"
Cena autorizák cca 50K
Třeba ja to celé ojednal origo i s rozvodovymi koly a zjistil jsem ze 3řetez k olejovému čerpadlu není součastí. tak sem koupil Febi a po rozbalení je na řetazu porad stejný výrobce tuším JWIS takže asi jen přebal. Nevím jestli ještě někdo další dělá ty řetězy ale bral jsem origo aby to právě vydrželo alespoň stejnou porci km co ty původní.
Jinak pokud ty rozvody jsou vytahané tak to poškodí ty pastorky proto se to mnění i s koly alespoň takhle sesm to tady četl.
Jinak pokud ty rozvody jsou vytahané tak to poškodí ty pastorky proto se to mnění i s koly alespoň takhle sesm to tady četl.
M57N2diely píše:Preco kupovat pouze original? Co je zle na febi retaziach? Ozubene kolecka je preco potrebne menit ked im nic nieje? Tu sa da usetrit dost penazi na tychto veciach...surfis píše:Je tu o tom celé téma "M57N2 řetěz"
Cena autorizák cca 50K