Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw F10 teplota motoru
Bmw F10 teplota motoru
Zdravicko panove. Vcera jsem si dovezl z aaa auto F10ku je to to 528i 190kw. Dnes ,cca po 2 hodinach kombinovane jizdy mino.mesto a ve meste, obcas sem.na to dupal se dostavala teplota motoru az ke 120ti stupnum, pak zase malinko klesla,chci se zeptat zda li to je nornalni coz asi ne,ale pocitac mi nic nehlasi,moc dekuji za kazdou odpoved 

Re: Bmw F10 teplota motoru
Teplota vody nebo oleje?
VODYinspi1981 píše:Teplota vody nebo oleje?
A tech 120 je na stredu, proto mi to nejde do hlavyRoba7777 píše:VODYinspi1981 píše:Teplota vody nebo oleje?
Myslím že F10 ukazuje na budících teplotu oleje.
No právě 

Co to prosim pro me znamena? Dekuji
Nebo tedy kolik ma.byt spravna teplota oleje? Mozna blba otazka ja vim 

Znamená to, že je to v pořádku 120 stupnu teplota oleje.
Dekuji mlc. To se mi ulevilomarak píše:Znamená to, že je to v pořádku 120 stupnu teplota oleje.

To, že budík měří teplotu vody poznáš jednoduše podle toho, že pod ručičkou je piktogram znázorňující olejničku a v ní teploměr. Pokud by ten budík měřil teplotu vody, tak ten znak teploměru bude jakoby v takových vlnkách, které mají označovat hladinu vody 

Pak uz mi to doslo, presto dekuji za dalsi odpoved.Misanek píše:To, že budík měří teplotu vody poznáš jednoduše podle toho, že pod ručičkou je piktogram znázorňující olejničku a v ní teploměr. Pokud by ten budík měřil teplotu vody, tak ten znak teploměru bude jakoby v takových vlnkách, které mají označovat hladinu vody