Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spolehlivost střechy e93
-
- Kontaktovat uživatele:
Spolehlivost střechy e93
Ahoj, jaké máte zkušenosti se spolehlivostí stahovací pevné střechy u e93? Nedělá problémy? Nevyskytuje se vrzání atd nebo nějaké horší závady? Uvažuji o M3 a rozhoduji mezi e93 a e92/90. Díky
Re: Spolehlivost střechy e93
Moje E93 bude mít letos 10 let. Strecha v cajku, nevrze, funguje... a nevypadá to že by se to mělo změnit
-
- Kontaktovat uživatele:
jak se mění jízdní vlastnosti při ostré jízdě se střechou nahoře vs. se střechou v kufru? Je to reálně znát?
Jestli chceš další zkušenost, moje je z 2008, se střechou nikdy žádnej problém. Občas mi to vrzlo v pravým předním rohu, vyřešilo to ošetření gumovýho těsnění. Slyšel jsem názory, že změnu jízdních vlastností nepoznáš, no já pocit těžší prdele při stažení mám, ale mám 330i a M3 bude zase trošku jinak vyvážená. Hlavně budeš mít komplet jinej podvozek atd, takže bych se toho vůbec nebál. Naopak, jestli je to jako u normal e9X, tak já mám pocit, že e93 je taková "líp udělaná":) Prostě kvalitativně mám z toho auta lepší pocit, než když jsem měl e90. howgh
já si zas myslím že to je nesmysl, jakákoliv E93 se prostě kroutí, ta pevnost karoserie tam prostě není, což je ti u kabria tak nějak jedno, ale u M3 si myslím že to je blbost.
330i bych si koupil jako cabrio ale Mko zásadně jako coupe.
330i bych si koupil jako cabrio ale Mko zásadně jako coupe.
Strecha v kufru podle mě znát není. Koneckonců ona zas tak moc těžká není...
M3 v kabriu je TOP, coupé má každej blbeček ... jdi do ní
M3 v kabriu je TOP, coupé má každej blbeček ... jdi do ní

-
- Kontaktovat uživatele:
To tak vidím že nakonec dám do výběru jak coupe tak cabrio a od čeho najdu lepší kus tak pořídím. Zase Cabrio se střechou nahoře se mi nelíbí tolik jako coupe. A ty cabria jsou s drtivou většinou automaty, těch coupe je s manuálem víc na výběr.
-
- Kontaktovat uživatele:
Neplánuju to drtit na okruzích, bude to víkendovka na výlety a na leštění.
Jasně, na okruh a kraviny coupé, ale na projížďky, leštění, víkendy prostě kábo, to má koule:)
-
- Člen Klubu
Já myslím, že tady nejde ani tak o M3 výkon, ale hlavně o tu sexy kapotu
,protože E9x M3 cabrio/coupé ani sedanu nechybí do parády vůbec nic. Klidně tam mohl být výkonově 330i (335i) motor, ale je dobře, že s V8 má navíc bonus zvuk 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož mám už asi 6 let e90 325i tak výkon 330i není to, co si představuju
Jde celkově o to auto, nejde se koukat jen na jednu část, beru to jako celek kterej musí hrát dohromady. A hlavně je to můj mnohaletej sen už od doby co sem měl e36 coupe, vlastnit ///M
. Jen pořád přemýšlím jesi e92 nebo e93 a jesi manuál nebo automat...Do cabria bych bral určitě automat ale do coupe se mi víc líbí manuál.