Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problém při startovaní E90 325i

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Novis

Problém při startovaní E90 325i

#1 Příspěvek od Novis »

Zdravím,

mám problém s nastartovaním. Auto jsem měl v servisu na výměnu všech filtrů (palivový, kabinový a vzduchový, nebyl měněn olejový ) příští týden jedu vyměnovat separátor tak zároveň stím měním i olej. Převzal jsem auto ujel asi 10km domů, ráno dojdu k auto dám klíče motor naskočí a vypne. Zkusím 3x pořád stejné hodí to 1,5 otáček a umře. Tak jsem při startu přidal plyn, auto zůstalo nastartovaný ale strašně divný zvuk a otáčky kolísaly pořád od 2tisíc do 0,5 tisic. Je blbý že stím nejde přejet ani nikam :-(
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém při startovaní E90 325i

#2 Příspěvek od matiz »

Kdyz napises odkud jsi, nekdo se ti urcite ozve... Palivovy je docela draha zalezitost, moc se mi nechce verit ze by se do toho nekdo poustel.

Separator pokud neni vadny a nejsou problemy bych nemenil, bude to vsechno zkrehle, je sance a dost velka ze se polamou trubky a pak to stoji nejake penize navic. Jak rikam, pokud nejsou problemy, nemenil bych.
tommee

Re: Problém při startovaní E90 325i

#3 Příspěvek od tommee »

Hlavne bez diagnostiky se nehnes. Muze to bejt hloupost, treba spatna civka, a dalsich milion duvodu, ktery treba ani nemusi souviset s provedenymi opravami. Diagnostika
Odpovědět