Má někdo zkušenost se zprovozněním GSM telefonu?
Myslel jsem, že bude stačit koupit simku hodit jí tam a pojede to, ale bohužel se tak nestalo.Telefon hlásí SIMkarte Prüfen. Nevím jestli je chyba v mém telefonu nebo jestli to třeba není tím, že SIM je moc nová a není záhadně zpětně kompatibilní, což tedy moc nepředpokládám...
Budu rád za radu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
S tímhle jsem se setkal na e34, když jsem to zkoušel, a problém byl právě v moc nové sim kartě. Se starou simkou (ten první typ, kde šlo uložit myslím jenom deset smsek a sto čísel) telefon šlapal, ale následně s novějším typem již nikoliv.
V e39 jsem simky už vůbec nezkoušel (na co taky že jo, ten telefon je tam v dnešní době úplně na hovno), nicméně tady na fotkách vidím ještě ten starší typ autotelefonu, který je použit taky v e34 takže z toho usuzuji, že se jedná o e39 předface. A obávám se, že v tomhle případě bude právě problém v kompatibilitě telefon vs. nový druh simky.
Další věc je, že ten telefon běhá na pouze na 900 MHz, takže nemá signál až tak všude
Moc díky za odpovědi, zkusím to ještě v kufru. Ale je pravda, že je to E39 před faceliftem z roku 96. Takže to bude pravděpodobně moc novou simkou, jak říkáte. A holt budu muset někde sehnat starou .
S tím, že je to dost k ničemu se nepřu, ale když už to tam mám tak to chci zprovoznit
Mě v loketce nefungovala ani ta stará, musel jsem ji srkat do kufru. Novou jsem nezkoušel. Mam taky r.96. Až jí vyzkoušíš v kufru, tak napiš jak jsi pochodil. taky mě to zajímá.
Ne všechny jednotky mají slot na SIM kartu. Většinou ho měly jen sedmy
Jo, fajn. Akorát SZ mi nejdou posílat, asi že nejsem platící. Nějak se v tom tady už nevyznám. Byl jsem člen asi deset let, ale nikdo neupozornil na konec.
No nic.
taky k tomu něco napíšu, skoro vždy je třeba dát simku do modulu v kufru mám to tak u e34 a funguje to úplně v pohodě i s nejnovějšíma simkama a co se týče signálu tak tam mám provizorně v anténě strčenej 5cm drát a signál to i tak chytá docela obstojně takže bych to tak úplně nezatracoval
Jestli je to údajně skoro v každé 39, jak ten modul vypadá, myslím to ho musím vymontovat kvůli zasunutí SIM? Máme dvě 39 a u žádné to nelze.
Škoda, že nemohu přidat obrázek.