Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rozebrání předních sedaček

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
L-Y-K-A-N

Rozebrání předních sedaček

#1 Příspěvek od L-Y-K-A-N »

Uz me predni sedacka u ridice zacala stvat. Sednu si do ni a jakykoliv pohyb, tak v sedscce neboli bocni operce cvaka. Je tam takovy plisek a neda se k nemu dostat. Potreboval bych proto zadni plastovy kryt sundat a udelat to. Vi nekdo jak? youtube, fora apod., tak nic nemohu najit. Cvaka to, jak ve škodovce. Diky
L-Y-K-A-N

Re: Rozebrání předních sedaček

#2 Příspěvek od L-Y-K-A-N »

L-Y-K-A-N píše:Uz me predni sedacka u ridice zacala stvat. Sednu si do ni a jakykoliv pohyb, tak v sedscce neboli bocni operce cvaka. Je tam takovy plisek a neda se k nemu dostat. Potreboval bych proto zadni plastovy kryt sundat a udelat to. Vi nekdo jak? youtube, fora apod., tak nic nemohu najit. Cvaka to, jak ve škodovce. Diky

Jedna se o E60
RomanM3

Re: Rozebrání předních sedaček

#3 Příspěvek od RomanM3 »

ještě bys moh upřesnit o jakou sedačku se jedná. jestli sportovní, komfortní nebo obyč atd.

jinak já ti neporadím, nevím o čem mluvíš. ale třeba se tu někdo najde.

mě zas na sedačkách trápí to, že na řidičově nejde nastavovat bederní opěrka v žádném směru a na spolujezdcově zase nefunguje to prodloužení sedáku el. nastavitelné. jedná se o komfortní sedačky s výhřevem a masáží v e60 lci. ale tuším lci sedačky vypadají už trochu jinak (hlavně hlavová opěrka). já mám auto začátek roku 2007, takže mám ještě ty staré opěrky ale jinak je to lci. nebo ty opěrky mohly být takové i takové?

neví někdo jestli lze tu sedačku nějak rozumě rozebrat a opravit?

díky
Odpovědět