Ahoj vsem, podle diagnostiky to vypada, ze mi odesla jednotka, ktera ridi naklapeni a nataceni svetel (dynamic xenon) - svetlo sviti i se hybe nahoru a dolu, ale pak zustane svitit do zeme nebo zase moc nahoru.
Cili potrebuju tu jednotku, ktera je ze spodu na svetle. Aktualne tam je SMC LEAR HW:03/SW1.2 (BMW 6 934 836).
Jestli jsem to dobre pochopil na realoem, tak by to melo jit i nahradit timto:
http://www.realoem.com/bmw/enUS/part?id ... 3127189312
I kdyz si nejsem jisty, jestli nevadi, ze je tam jina verze HW i SW.
Krome toho mi proteka i tryska ostrikovace svetel, takze bych ji rad vymenil taky, kdyz uz budu pod tim svetlem. Akorat mi cena za tu OEM plastovou pumpicku prijde trochu pritazena za vlasy. Existuje nejaka kvalitni varianta za mensi peniz?
Budu vdecny za kazde nasmerovani i nabidky, kde dane dily poridit. Modul svetel bych bral i funkcni pouzity (nezatopeny vodou).
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 - cornering lights failure
-
Re: e90 - cornering lights failure
ad tryska, náhrady existují, stačí kouknout na ebay, ale obávám se, že kvalita nebude nic moc a protékat to bude, ne-li hned od začátku, tak určitě za krátkou dobu...
- pavproch
Ref protékající tryska - za těch 6 let, co 3er mám (necelých 240tis km) sem ji už měnil (střídavě P i L) asi 5x ... OEM díl z autorizáku a stejně dřív nebo později začně týct... tožtak no....
ja uz som menil aj to cerpadlo za podbehom na spolujazdcovej strane
hold premia

-
Mně teda trysky držely 9 let do té doby, než se jedna v zimě při ostřiku na dálnici ulomila a odletěla 

neviem ci mam pravdu, ale povedal by som ze su dve moznosti
zima - a teda je dolezite vcas naliat solidnu zimnu zmes a samozrejme sa musi dostat vsade nech to pri minusovych teplotach nezamrzne
material - ako viacej veci na e9X sa setrilo na kadecom aj na takychto veciach a je to urobene z hovna
zima - a teda je dolezite vcas naliat solidnu zimnu zmes a samozrejme sa musi dostat vsade nech to pri minusovych teplotach nezamrzne
material - ako viacej veci na e9X sa setrilo na kadecom aj na takychto veciach a je to urobene z hovna
No ten ostrikovac me zase tak zasadne netrapi, tece jen kdyz doleju ostrikovace do plnych. Spis bych potreboval nekoho, kdo by udelal diagnostiku tech svetel, idealne nekdo v Praze. Nasel jsem, ze neco takoveho dela uzivatel Miguel, ale na SZ nereaguje (uz tu nejaky mesic nebyl online) a kontakt na nej jsem tu nikde nenasel.