Chtel bych všechny varovat před tady tou skupinou šašku.
Objednal jsem u nich podvozek a siletbloky. Borec mi poslal jenom podvozek s tim že silenbloky budou za tyden, ale nechal si zaplatit i podvozek i silentbloky co neposlal. Prevzal jsem balik stim ze tam je vše co jsem objednaval. Po otevření jsem zjistil že je tam jenom podvozek. Volal jsem vzal to áz za dva dny, do telefonu mi nasliboval že hned za tyden to pošle. Už je to měsíc a nic mi neposlal na telefon už nereaguje . A jak jsem zjistil nejsem sam co ma s těmito zmrdama problemy.
Tak opatrně ať neudelate stejnou chybu jako ja a nic si od nich nekupijte.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Donuťs garage PODVODNICI!!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Donuťs garage PODVODNICI!!!
Na FB se vyskytuje více lidí kteří mají problémy, pokud to budeš chtít nějak řešit, spoj se s Míša Sedláčková - ta se tam trápí s tím mrdkoidním podvozkem, ten samozřejmě raději rovnou vrať 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Je fakt, že vše co nabízejí se dá za stejné nebo levnější peníze koupit přímo na eBay (ten jejich podvozek, který nejde pořádně sešroubovat) nebo od vendora (ty siláče, které se nezdají být úplně marné). Kažodpádně berou business tak trochu po Ostravsku podle všeho
.

Nezavání to tak trochu Pšonskem?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic