Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65 vybitý klíč
E65 vybitý klíč
Zdravím vespolek. Mám problém ze kterého nevím jak ven. Vlastním BMW 745i E65 a asi půl roku jsem ho neotevřel a vybil se mi jediný klíč co mám. Bohužel ten jediný klíč co mám nemá v sobě ten kovový na fyzické odemknutí takže se do auta ani nedostanu abych si vzal velký TP a nechal udělat v BMW kopii.
Nenapadá vás jak tohle vyřešit? Četl jsem tady diskuze a rady jak vyměnit ten akumulátor ale tohle neumím a obávám se že by to ani nepomohlo prootže se to pak musí spárovat zevnitř auta do kterého se ale neostanu, protože nemám ten malej kovovej.
Napadlo mě, když se nabíjí v zapalování (asi indukčně) ho dát do stejného auta a třeba se trochu nabije, ale když nebude nastartované tak kdo ví. Pokud někdo z Prahy by mi dokázal pomoci tak budu rád. Děkuji.
Nenapadá vás jak tohle vyřešit? Četl jsem tady diskuze a rady jak vyměnit ten akumulátor ale tohle neumím a obávám se že by to ani nepomohlo prootže se to pak musí spárovat zevnitř auta do kterého se ale neostanu, protože nemám ten malej kovovej.
Napadlo mě, když se nabíjí v zapalování (asi indukčně) ho dát do stejného auta a třeba se trochu nabije, ale když nebude nastartované tak kdo ví. Pokud někdo z Prahy by mi dokázal pomoci tak budu rád. Děkuji.
- vlastnemec
Re: E65 vybitý klíč
Tak nevím jestli se mám smát nebo brečet, hele a není třeba vybité auto když půl roku stálo? Jestli tedy jen klíč tak by Ti mohl pomoct člen FX a jestli je vybité auto tak ze spodu se dostat na altík kde je plus na baterku a mínus je na kostře a zkusit dobít.
A víš na 100%, že je vybitý klíč?
Bych si tipoval, že za půl roku bude na 99,9% vybitá baterie v autě.
Ed: Zase pozdě, tak nic.
Bych si tipoval, že za půl roku bude na 99,9% vybitá baterie v autě.
Ed: Zase pozdě, tak nic.
a ten člen má jeden přispěvek. jednou jsem něco podobnyho řešil, borec mi volal že mu nejede klíč tak at dojedu, tak jsem dojel z diag a cely to bylo divny, ten klíč to jaksi furt odmítalo, né a né to rozchodit. pánovi jsem doporučil at si objedná klíč ale on že ztratil TP v době kdy měl auto příhlásit, blá blá. dojedu domu a dle logu z diag hodim vín na net a samozřejmě, auto čorka. todle bude něco podobnyho. Nevěřím tomu že by někdo nechal pul roku stát auto někde s velkým TP uvnitř a bez planžety.
a ten nick taky sedí "Silent thief"
a ten nick taky sedí "Silent thief"

Noooo
To je také na 99,9%.
Člověk se furt musí učit.

To je také na 99,9%.
Člověk se furt musí učit.
Tak mu kluci poraďte, jak to vykrást. Přece nebudete svině
.
Existuje vůbec takový druh klíče?

Existuje vůbec takový druh klíče?
Tak tu planžetu jen vytáhneš? Nebo to má až fl?
Ne, vytáhneš ho, ale já pochopil, že ho v klíči nemá vůbec, nějaký special
.

Děkuji za odpovědi k tématu. Vybita baterie v autě mě nenapadla a je to asi klidně možný. Jen jsem to nikdy nezažil tak mě to nenapadlo. Jak to ale zjistím nevím. Člen FX kterého zmiňujete jaký má celý nick? Už jsem o něm tady četl.
Člen Jarax který mě v podstatě nazval zlodejem může přijet za mnou do dejcic a pomoci mi problém vyřešit a omluvit se jako chlap. Děkuji.
Člen Jarax který mě v podstatě nazval zlodejem může přijet za mnou do dejcic a pomoci mi problém vyřešit a omluvit se jako chlap. Děkuji.
Jaris opakuji mám jediný klíč ve kterém chybí ta vložka. Původní majitel, můj kamarád je prostě poztracel a vůbec mu to nepřipadalo divné a spíš se divil ze chci po něm další klíče. A já to 6 let neřešil taky. Dnes se soused smál že jsem blázen takhle riskovat. Ze jsem mohl zůstat takhle stát kdekoliv.
A kdyby byla baterka v klici KO, tak ji v jinym aute nedobijes, protože ten klic tam nepujde zastrcit 

Vždyť tvar klíče stejný. Jiný jsem tam nezkusil ale u volva jsem si vzal jednou jiný klíč a pasoval stejně. Jen nestartuje. Nevím jak se tady vkládá příloha jinak bych dal fotku. Ale jestli se nemýlím tak všechny E65 měly tyhle plastové.
jenže to auto když ho tam strkáš ho identifikuje a když to není jeho klíč tak ho prostě vyflusne.
nepřijde ti to až moc utopický?
- 6 let si nekoupít druhej klíč?
- 6 let si nekupit ani tu blbou planžetu?
- pul roku mít auto stát s velkym TP v autě? já už když ho nechám v autě přes noc tak jsem nervozní.
- klíček jde vyzkoušet na TV jeslti je funkční, nalad na TV frekvenci která je na klíči zezadu a mačkej tlačítka.
- auto by teoreticky mělo nějak reagovat na otvírání klik a mačkání kufr, někde by mělo lupnout, možna se rozsviti ovladač sedačky, ale nemam to vyzkoušene.
nepřijde ti to až moc utopický?
- 6 let si nekoupít druhej klíč?
- 6 let si nekupit ani tu blbou planžetu?
- pul roku mít auto stát s velkym TP v autě? já už když ho nechám v autě přes noc tak jsem nervozní.
- klíček jde vyzkoušet na TV jeslti je funkční, nalad na TV frekvenci která je na klíči zezadu a mačkej tlačítka.
- auto by teoreticky mělo nějak reagovat na otvírání klik a mačkání kufr, někde by mělo lupnout, možna se rozsviti ovladač sedačky, ale nemam to vyzkoušene.
Járo prosím Tě přestaň už mít pochybnosti, omluv se Panu majiteli jako chlap a zajed' mu ji zadarmo zpřístupnit. Za tu příležitost uvidět na vlastní oči vymazlenou sedmu v t'ip t'op stavu s full full options, o které se Pan majitel rozhoduje, jestli ji má nechat ekologicky zlikvidovat nebo poslat na díly do Chotětova to rozhodně stojí 

Jara to jsem nevěděl že ho to vyflusne.
Utopické mi to nepřijde. Je to prostě fakt. Autem sem za poslední 3 roky moc nejezdil a nechával si ho spíš z nostalgie. Zvuk osmiválce je lehce návykový.
Utopické mi přijde přijít na forum dospělých lidí, slušně pozdravit, požádat o radu a dočkat se urážek. A taky je to fakt.
Klíč je dost ošahaný ale řekl bych že je na něm 868 MHz ale na televizi jsem funkci ruční ladění nenašel.
Auto nereaguje nanic, ale jestli se nepletu tak dřív blikala dioda u zrcátka a teď ne, takže asi opravdu je vybitý auto.
Etore nežádám aby Jarax něco dělal zadarmo. Rád mu za jeho službu zaplatím a pokud se tím živí tak nechápu tu averzi.
Utopické mi to nepřijde. Je to prostě fakt. Autem sem za poslední 3 roky moc nejezdil a nechával si ho spíš z nostalgie. Zvuk osmiválce je lehce návykový.
Utopické mi přijde přijít na forum dospělých lidí, slušně pozdravit, požádat o radu a dočkat se urážek. A taky je to fakt.
Klíč je dost ošahaný ale řekl bych že je na něm 868 MHz ale na televizi jsem funkci ruční ladění nenašel.
Auto nereaguje nanic, ale jestli se nepletu tak dřív blikala dioda u zrcátka a teď ne, takže asi opravdu je vybitý auto.
Etore nežádám aby Jarax něco dělal zadarmo. Rád mu za jeho službu zaplatím a pokud se tím živí tak nechápu tu averzi.
já tady nikoho neurážím, psal jsem že to je to je podezřelé a vypadá to na čorku, to není žádná urážka. kdybych tě chtěl urážet tak napíšu že seš debil žes nechal pul roku stát auto s techničákem když od něho nemáš ani planžetu.
máš ted dvě možnosti, nabít auto přes altík nebo tu jednodušší zavolat zámečníka at ti odemče dveře nebo kufr.
kdyby to napsal Jaris nebo Ettore, ok, řeknu tak sou to kokoti, todle je usměšný a zasmál bych se. ale když to sem píše člověk kterej má první příspěvek tak je to prostě kurevsky podezřely.
máš ted dvě možnosti, nabít auto přes altík nebo tu jednodušší zavolat zámečníka at ti odemče dveře nebo kufr.
kdyby to napsal Jaris nebo Ettore, ok, řeknu tak sou to kokoti, todle je usměšný a zasmál bych se. ale když to sem píše člověk kterej má první příspěvek tak je to prostě kurevsky podezřely.
Dnešní doba je bohužel o tom, kdo s kým a jak vydr...
Těžko se tomu dá uvěřit, někdo se tu přihlásí na forum a že mu stojí na dvoře půl roku 7er s TP na sedačce jen tak z nostalgie.
a vůbec s tím nejezdí. Tak se nediv. To jsi asi první.
Těžko se tomu dá uvěřit, někdo se tu přihlásí na forum a že mu stojí na dvoře půl roku 7er s TP na sedačce jen tak z nostalgie.

Já se ale zaregistroval právě proto že mám problém a věřte že až ho vyřeším sem už si žádny jiný řešit nepřijdu. Na tlachání chodím na chronomag.
TP neleží na sedačče ale je v kastlíku a popravdě v to spíš jen doufám. Když se po patnácti letech odstehujete s pár krabicema od manželky tak mi přišlo jako jediný místo kde ho později najdu dát do auta. Strach rozhodně nemám. Kdo by proboha kradl takový auto? A nejezdím s ním protože máme druhé.
Takže děkuji za rady, auto nechám otevřít zámečníkem a baterku dobiju.
TP neleží na sedačče ale je v kastlíku a popravdě v to spíš jen doufám. Když se po patnácti letech odstehujete s pár krabicema od manželky tak mi přišlo jako jediný místo kde ho později najdu dát do auta. Strach rozhodně nemám. Kdo by proboha kradl takový auto? A nejezdím s ním protože máme druhé.
Takže děkuji za rady, auto nechám otevřít zámečníkem a baterku dobiju.
No to jsi mohl... Mladá má taky jeden klič a čekám kdy se jí stane něco podobnýno... navíc vložky v zámku jí nepasují se startováním... takže až se jí vybije baterka "zase" bude sranda :DDD
Já ani nevím jak mám klíče rovnou 4
Ale jak píší ostatní bude v háji na 99,99999999999 baterka
Ještě dotaz, mám 745i 2004.. tam jsou teda v klíčích placatý baterie btw, takže výměna izi
Já ani nevím jak mám klíče rovnou 4

Ale jak píší ostatní bude v háji na 99,99999999999 baterka
Ještě dotaz, mám 745i 2004.. tam jsou teda v klíčích placatý baterie btw, takže výměna izi
jeslti je baterka výměnná nebo ne, nezáleží na roku ale na tom jeslti má auto komfortní přístup nebo ne