Zdravím,
přemýšlím o koupi nové jedničky, ale nevím jaký motor. Hledám nějaký rozumný poměr výkonu a ceny, byl jsem projet 116d a to bylo na mě hoodně pomalý. Ideálně se mi líbí 118i, máte někdo zkušenost? Trochu se bojím spotřeby, ale papírově se to zdá celkem ideální. Případně co byste vybrali vy? Aktální motorizace třeba tady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jaký motor do nové 1er?
Re: Jaký motor do nové 1er?
Ve středu jsem měl možnost najet 900km se 116i v manuálu.Je to liný a musíš to honit..Nevím z čeho přecházíš,ale tohle si pořídí snad jen někdo do města.
vwpavel
Jebka z Peugeota. Prins. Prave resim motor na 60000km.jannovy píše:Zdravím,
přemýšlím o koupi nové jedničky, ale nevím jaký motor. Hledám nějaký rozumný poměr výkonu a ceny, byl jsem projet 116d a to bylo na mě hoodně pomalý. Ideálně se mi líbí 118i, máte někdo zkušenost? Trochu se bojím spotřeby, ale papírově se to zdá celkem ideální. Případně co byste vybrali vy? Aktální motorizace třeba tady.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Když BMW tak R6 nebo více válců, hlasuji pro 140i.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Přesně. Když chceš prémii, vysol za motor. Jinak se na to vyser a kup koncern. Stejně je to to samý
6válců (135/140i)
po dnešku jedině 140i