Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw e 36 325i

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
shade741

bmw e 36 325i

#1 Příspěvek od shade741 »

Není to leštěnka!! ale slušná 325 pro nekoho kdo stím chce fakt jezdit a nekoukat na to přes sklo

Auto je na 15ckách alu + zimní sada
Přesné typové označení vozidla:
Druh karoserie:sedan
Rok výroby:1993
Objem válců:2500
Výkon:141 kw
Druh paliva:benzín
Barva:diamantschwarzmettalic
Počet najetých kilometrů 330 tis km motor 200
Stav vozidla:odpovídá stáří
Platnost STK:9 2018
Cena:60 tis Kč
Popis výbavy:Origo rádio, cd changer, samozatmavovací zrcátko, velké bc s checkem, sportsitze, kožené tapece,vyhrev seslí, okna v ele vzadu fitness packet( mám tapce i stahovacky na ele zástavbu), skivak, zcatka v ele vyhřívaná, vyhřivané ostřiky, dvouzon klima(nejde, otvíram okna :-D ), zadní plato s roletkou, m packet zadní a přední nárazník ( zadní je origo) origo m prahy jeden opravovaný

Popis provedených oprav:K autu stos faktur, dokumentace, fotek atd za 6 let co ho mám, proinvestováno dobře přes kilo

Popis nutných oprav, nebo nedostatků:Ko chladič klimy, koroze lemy vzadu prahy a dveře, vule na mrkvi převodovky, unik oleje od tesnění boule vanosu- moje chyba blbe sem očistil- sežere 0.5l na 10 tis km my jizdy, unik atf z almary, prední nárazník nahovno, chtelo by to spasovat, ktomu druhej podvozek, a kopa dílu,

Jinak technicky ok-co je potřeba vymenit tj- nové tyčky stabíku a zadní brzdy ktomu mám, přední by taky chtěly- tloustku mají jak desky i kotouče ale nebudou 100tne rovné

Kontakt:724 813 420

Foto:https://auto.bazos.cz/inzerat/78713652/bmw-e-36-325i.php
Odpovědět