Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autoservis Tomáš Zábraha - Plzeň + další
Autoservis Tomáš Zábraha - Plzeň + další
Zdar, byl jsem si teď vyzvednout auto po laku, olejích a klimě. Doporučil mi kamarád, kterému dávali dohromady E61 po bouračce.
Na mojí byl lakován celý bok a kapota, s laku bez připomínky. Olej množství na vrchní rysku bez připomínek. Klima chladí v pořádku.
Kuriozita: vypsal jsem A4 se všemi údaji o autě, popsal opravy jak jsme se na nich domluvili. A přesto přišlo překvapení. V jedné položce píšu: "Olej, filtr." Ten filtr jsem tam pro jistotu raději napsal, člověk nikdy neví. Realita? Vyměněny VŠECHNY: i kabinové filtry (uhlík) a filtr na sání, což už mě nepotěšilo. Měl jsem tam pratelný K&N filtr a místo něj nahodili normální v ceně 400kč. Vystřelil jsem slevu 1000kč a byla akceptována. Když vidím ceny, ani jsem moc mimo nebyl.
Takže sumárum: spokojenost s kvalitou prací i dobou prací. Nicméně dopředu si sakra ujistěte, co se bude dělat. Vedoucímu servisu pak nemusíte říkat, že vás vůbec nezajímá, že to ON nedělal tu výměnu. Jednou jsou to jeho lidi a basta. Lakýrnické práce, koroze apod zvládají pěkně.
Dávám to sem proto, že se hodně lidí ptalo na Plzeň. Co kde atd.
* Ještě v Červeném Hrádku je M.Vodrážka. Kvalitativně špička v oboru, spolehlivostí někde pod bodem mrazu.
** Dál v Netunicích u Nebílov zatím nejlepší servisák na BMW co jsem poznal, Tomáš Černý. Ve všem absolutorium.
Na mojí byl lakován celý bok a kapota, s laku bez připomínky. Olej množství na vrchní rysku bez připomínek. Klima chladí v pořádku.
Kuriozita: vypsal jsem A4 se všemi údaji o autě, popsal opravy jak jsme se na nich domluvili. A přesto přišlo překvapení. V jedné položce píšu: "Olej, filtr." Ten filtr jsem tam pro jistotu raději napsal, člověk nikdy neví. Realita? Vyměněny VŠECHNY: i kabinové filtry (uhlík) a filtr na sání, což už mě nepotěšilo. Měl jsem tam pratelný K&N filtr a místo něj nahodili normální v ceně 400kč. Vystřelil jsem slevu 1000kč a byla akceptována. Když vidím ceny, ani jsem moc mimo nebyl.
Takže sumárum: spokojenost s kvalitou prací i dobou prací. Nicméně dopředu si sakra ujistěte, co se bude dělat. Vedoucímu servisu pak nemusíte říkat, že vás vůbec nezajímá, že to ON nedělal tu výměnu. Jednou jsou to jeho lidi a basta. Lakýrnické práce, koroze apod zvládají pěkně.
Dávám to sem proto, že se hodně lidí ptalo na Plzeň. Co kde atd.
* Ještě v Červeném Hrádku je M.Vodrážka. Kvalitativně špička v oboru, spolehlivostí někde pod bodem mrazu.
** Dál v Netunicích u Nebílov zatím nejlepší servisák na BMW co jsem poznal, Tomáš Černý. Ve všem absolutorium.
Re: Autoservis Tomáš Zábraha - Plzeň + další
Však že ti vyhodil K&N a dal klasicky papirak tak ti udělal dobrou službu a určitě moc dobře věděl co dělá a proč to dělá 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Ehm, vzit nekomu neco z auta, vymenit to za neco jineho a delat, ze to je v poradku, kdyz jsem po nem tuhle sluzbu nechtel, to mi uplne normalni neprijde... Neni podstatne, co si ten clovek myslel, majitel tam to KNko mit chtel, proto si ho tam prece dal a nikdo nema pravo mu ho bez jeho vedomi demontovat... To uz hranici s kradezi. Treba ho chtel pro sebe, tak ho zamerne pro dobro majitele "vymenil"...
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
Myslím že jsi Swedenuv příspěvek vůbec nepochopil 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi taky
narážel na to, že filtrace KN je oproti klasickému papíráku výrazně hrubší 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
= horší ?MattyX píše:filtrace KN je oproti klasickému papíráku výrazně hrubší
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj bavlněný filtr prostě nemá takovou míru filtrace jako klasický papírák, je o něco více průchozí, ale zase ne tak znatelně... Takže třeba na dailycar prostě papírák klidně 2x ročně a neřešit 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
A mikrofiltr aspoň jednou ročně. No ale co. Však Vy to dýcháte