Zdravím všechny,
stále se mi opakovaně vrací problém v podobě svícení kontrolky motoru (porucha v systému řízení spalin motoru). Začátkem měsíce minulého měsíce jsem si všiml, že je odpojený konektor napájeni do toho MAF senzoru (Snimac mnozstvi protekajiciho vzduchu). Po zapojení změna nenastala a kontrolka stále svítí (během jízdy se mi k tomu někdy i rožne EML). Minulý týden jsem se konečně dostal k většímu laborování s následujícím zjištěním: Je tam pofiderní MAF senzor topran a filtr filtron. Obojí vypadá, že na autě déle jak cca 2 roky není, takže už to asi někdo řešil předemnou? Poté, když jsem to smontovával, tak jsem si všiml, že k tomu koleni pro průtok vzduchu do motoru měla být připojena i taková černá hadička, ta ale byla taky odpojená. Znovu jsem tedy zapojil tyto 2 odpojené periférie a auto se po startu strašně třepalo. Tak jsem motor vypl, znovu to odpojil a opět nastartoval. Nanajednou kontrolka motoru zhasla a auto už bylo klidné. Netušíte prosím, kde může bát problém? Ať třeba nekupuji zbytečně další MAF senzor Bosch a pak se ukáže, že problém je někde jinde. Jinak problém se každý den opakuje. Předem děkuji za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E46 318i N46-105kW - žlutá kontrolka motoru + EML
Re: BMW E46 318i N46-105kW - žlutá kontrolka motoru + EML
Zde posílám zkrácený záznam z diagnostiky v podobě konkrétních zjištěných chyb:
2D0F CDKLM - Hot film air mass meter (P0102 Mass or Volume Air Flow 'A' Circuit Low Input)
2A63 CDKDVSTE - VVT-Actuator monitoring (P1030 VVT-Actuator Monitoring Position Control, Control Deviation (Bank 1))
2A6B CDKDVPMN - Power supply limit VVT-emergency (P1061 VVT-Limp Home Request RPM and Charge Limitation (Bank 1))
2A61 CDKDVLRN - VVT-Teaching function at stop
A netuším, zda s tím vším souvisí i (dle mého názoru) zvýšená spotřeba motorového oleje Castrol Edge C3 5w30 a to 2 litry za 7000km (tj. cca 3litry na 10 000km). Děkuji za rady.
2D0F CDKLM - Hot film air mass meter (P0102 Mass or Volume Air Flow 'A' Circuit Low Input)
2A63 CDKDVSTE - VVT-Actuator monitoring (P1030 VVT-Actuator Monitoring Position Control, Control Deviation (Bank 1))
2A6B CDKDVPMN - Power supply limit VVT-emergency (P1061 VVT-Limp Home Request RPM and Charge Limitation (Bank 1))
2A61 CDKDVLRN - VVT-Teaching function at stop
A netuším, zda s tím vším souvisí i (dle mého názoru) zvýšená spotřeba motorového oleje Castrol Edge C3 5w30 a to 2 litry za 7000km (tj. cca 3litry na 10 000km). Děkuji za rady.