Ahojte,
zajímalo by mě u koho máte pojištění a kolik platíte, já u ČSOB a platím ročně 4674 Kč, což mi přijde jakože dost. Nějaký tip na levnější pojištění?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik platíte povinné ručení ?
Re: Pojištění
Pokud je to pojistka na palici, tak to máš ještě hodně levný
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tu máš ty asi 

to je teda příspěvek zase....to je jako kdybys napsal koupil sem si auto za 800tis...to je nejaky drahy ne ? za kolik ste si koupili vy ?
co třeba napsat jestli je to jen POVko...jestli máš připojištění oken, zvěř a další možný škody...a na jaký objem...jestli máš M135i...tak je to celkem dobrý a důležitý jsou limity...jestli máš 200mil limit tak to taky něco stojí
Další věc...jestli máš bydliště v Praze / Brně apod...tak se asi níž nedostaneš...leda to pojistit na babičku z Horní Dolní...
třeba jenom pojištění oken na 20tis dělá ročně 3tis v tom POVku
jestli chceš můžeš se zkusit obrátit na uživatele Nick tady z klubu...třeba ti to spočítá líp...
co třeba napsat jestli je to jen POVko...jestli máš připojištění oken, zvěř a další možný škody...a na jaký objem...jestli máš M135i...tak je to celkem dobrý a důležitý jsou limity...jestli máš 200mil limit tak to taky něco stojí
Další věc...jestli máš bydliště v Praze / Brně apod...tak se asi níž nedostaneš...leda to pojistit na babičku z Horní Dolní...
třeba jenom pojištění oken na 20tis dělá ročně 3tis v tom POVku

jestli chceš můžeš se zkusit obrátit na uživatele Nick tady z klubu...třeba ti to spočítá líp...
First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
LOL