Přesné typové označení vozidla: 530d E61
Druh karoserie: kombi
Rok výroby: 2006
Objem válců: 3.0
Výkon: 170kw
Druh paliva: nafta
Barva: černá
Počet najetých kilometrů: 265000
Stav vozidla: ojeté
Platnost STK: 09/2018
Cena: 109000 Kč
Popis výbavy: Adaptivní bixenony, vyhřívané sedačky, velký idrive, tempomat, držáky na pití
Popis provedených oprav: žhavící relé, žhavičky, regenerace dpf, výměna kabeláže v 5.dveřích
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: kolísající otáčky (nejspíše hydroměnič), vibrace při brždení(kotouče jsou relativně nedávno měněny-Brembo, přední bohužel nejspíše zkrouceny?), nefunkční webasto(přestalo fungovat až teď v zimě-možná slabší baterka,ještě zjistím).
Kosmetika - ďolík na dveřích řidiče (nějaký pitomec na parkovišti)
Auto je jinak ve slušném stavu, není to žádná topovka (TOP STAV, bez investic nebo "v plnej"), ale vzhledem k ceně... Auto je na zimních kolech, má to tedy menší ET asi nejspíš z Xdrivu, ale mě to takhle nevadí a nebo se kola nechají vypodložit nebo prodat. Jsou ve výborném stavu s pěknýma pneu, minimálně za takových 13tis. by se měli nechat v klidu prodat. Pak přidávám i letní, ty už mají správné ET a pneu tuším Michelin mají najeto velmi málo(pneu kupovány v létě za 15000Kč).
K autu 2x klíč + 1x ten plastový, dálkové ovládání k nezávislému topení.
Po vyřešení hydroměniče (někdo píše cenu od 15tis - značkový servis po 40? asi budete vědět) a výměně kotoučů na předku by mělo auto sloužit naprosto bez problémů. Aktuálně je normálně pojízdné až na to menší kolísání otáček a vibrace.
Já autem nejezdím a na prodej spěchám, protože mám již jiné auto a zbytečně platím pojištění a peníze se hodí jinde.
Kontakt: macholda@icloud.com nebo SZ
Foto: https://auto.bazos.cz/inzerat/85194845/ ... w-2006.php
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.