Dobrý den,
Prosím o radu, jak je už v názvu, jak předělám z nákladní zpět na osobní? Na jak moc to vyjde finančně?
Pořídil jsem 116 I ale rád bych se sbavil té mříže a tudíž i toho aby v techničku bylo nákladní.
Děkuji vám za radu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
přestavba z nákladního na osobní
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: přestavba z nákladního na osobní
A proč ti to v techničáku vadí? My jsme roky jezdili v opelu co měl taky nákladní specifikaci, mříž byla pryč, vzadu sedačky a nikdy problém nebyl...dokonce ani na technický, čemuž se zpětně divím (nedělá se na nákladní každej rok? a ta naše technická nákladní ani neumí). Ale pravda je že to bylo v techničáku psaný 4-místný což bych považoval za jedinej problém....
protože s tím třeba na dálnici nesmíš jet v levým pruhu kde je zákaz, nesmíš do zákazu nakladáků atd, jasně, normální policajt to řešit nebude, ale narazíš na blbce a máš zbytečnej průser.
přestavbu ti musí schválit akreditovaný dovozce nebo firma která přestavovala auto na N1. Každý rok děla tk pouze N2 a N3 to znamená nákladní auta s celkovou hmotností nad 3,5 tuny. Počet míst se odvíjí podle užitné hmotnosti auta.
Mam za sebou tuhle anabazi s X5, vrele doporucuji napsat panu Stehlikovi na Helpreg, popsat situaci a dozvis se presne co bude potreba udelat.
Me osobne to prakticky stalo jen nejaky poplatek, cenu uz nevim ale tusim 1500 korun. Btw jsem nic neplatil predem, vse az po uspesnem zapsani zmen do TP k cemuz maji opravneni.
helpreg@helpreg.cz
Me osobne to prakticky stalo jen nejaky poplatek, cenu uz nevim ale tusim 1500 korun. Btw jsem nic neplatil predem, vse az po uspesnem zapsani zmen do TP k cemuz maji opravneni.
helpreg@helpreg.cz