Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

radiální vůle v řízení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
LampionakE39

radiální vůle v řízení

#1 Příspěvek od LampionakE39 »

Při výměně ramen, jsem se dostal k výměně také k výměně tyčí řízení s kulákama, včetně axial.ložisek.
Problém jsem zjistil na levé straně, kdy jsem pozoroval menší vůli kolmo na osu řízení, ovšem dál už člověk nevidí jak to tam vypadá, proč a v čem je přesně vůle, přes gufera to neteče, všude bylo sucho.
Tak jen, jestli by někdo nevěděl, kdo už to měl rozdělaný komplet, tam už je přece jen hřeben?
No samozřejmostí asi taky bude, že při rozkmitání se to může přenášet taktéž na volant co?
Díky za rady....
TANN3R

Re: radiální vůle v řízení

#2 Příspěvek od TANN3R »

Prostě máš vůli v řízení. Chce to jiny, nebo repas. Bez kuchani tam nic nevymenis.
LampionakE39

#3 Příspěvek od LampionakE39 »

Nemáš tip, na někoho, kdo dělá repas řízení? Tak přemýšlím, jak někdo udělá repas toho hřebene? To jedině nový ne? Dělá se to vůbec? Měl jsem za to, že v hřebenu se nemůže vytvořit vůle? Mám najeto 220tis.km... :shock: Jezdilo to v Německu, já s tím najel tady v CZ 70tis. No ani si netroufnu odhadnout na kolik přijde nový kus? :D
Jindriseek1

#4 Příspěvek od Jindriseek1 »

Klimacar Zlín 777309637. Taky mám repas od nich a v poho.
LampionakE39

#5 Příspěvek od LampionakE39 »

Jo už jsem s ním kdysi mluvil, pan Procházka, vidíš na něho jsem úplně zapomněl. A vedle je ještě pan Nepraš, ten dělá všechno okolo klimy. Za ten repas řízení okolo 6 - 7 tis. což se dá. Z čeho si mu dával řízení z e39?
Jindriseek1

#6 Příspěvek od Jindriseek1 »

Já z e60 teklo to jak Dunaj a hřeben měl vůle do všech stran. Stálo to kolem 7. Je to asi rok.
LampionakE39

#7 Příspěvek od LampionakE39 »

Kdybych měl auto navíc tak to řízení hned vymotám ven, ale musím počkat, mám ještě dvě Audi na jedné chčije z řízení tak, že jsem zvědavej, čím to vyčistím před barákem na zámkovce ty fleky :shock:
A na druhé mě čeká spojka. Je to boj se starýma krámama, ale je mi líto to dát do světa, když vím co v tom je, znáš to.
Odpovědět