Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 - AUX

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lunas3

E60 - AUX

#1 Příspěvek od Lunas3 »

Ahoj,
mám dotaz - v současný době u mojí E60 nemám AUX. Nedávno si můj kamarád koupil E60 a ta má AUX vytaženej z rádia ven z palubky. Údajně tato možnost je u každé E60. Máte někdo s tímto zkušenost??

Díky ;)
matiz
Kontaktovat uživatele:

Re: E60 - AUX

#2 Příspěvek od matiz »

Aux neni problem dodelat, koupis konektor s kabelazi, zapojis, upravis kodovani CCC modulu a mas i aux.
Pilifo

#3 Příspěvek od Pilifo »

Tu máš návod, podľa ktorého som postupoval

Kódovanie - https://www.youtube.com/watch?v=6FeIIeh1TFY

Montáž - https://www.youtube.com/watch?v=UfBBCjM08Zw

Ešte by som radil nekupovať kábel z Číny, keďže pri ňom je dosť možné, že fungovať nebude. Ja som ho kúpil priamo od toho týpka, ktorý spravil tie videá...
matiz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matiz »

Toto je takove nedobre reseni, ciste reseni je upravit FA vozidla o retrofit aux a nakodovat na VIN. Tim tam vse zustane uz navzdy a nebudou se konat zadne prekvapeni.
hypik

#5 Příspěvek od hypik »

matiz píše:Toto je takove nedobre reseni, ciste reseni je upravit FA vozidla o retrofit aux a nakodovat na VIN. Tim tam vse zustane uz navzdy a nebudou se konat zadne prekvapeni.

Na kolik takováhle sranda může vyjít? :)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matiz »

Ja to delam za tisicovku... Pokud to neni dojebane, protoze dnes se do toho pousti kde kdo, odvaha zvlaste mladym nechybi a vysledkem je ze je auto dodrbane a nelze se do nej ani dostat.
Lunas3

#7 Příspěvek od Lunas3 »

Díky za rady a odkazy.

Na kolik tě vyšel ten kabel od toho autora videa? Zkoušel jsem to hledat pod číslem, který uvádí pod videem na ebay, ale přeci jen to video je par let starý a nic jsem nenašel... :)

NA Wish/aliexpress to vychazí kolem stovky, poštovný cca 40kč, ale jak jsi psal, nevíš, jestli bude fungovat.
Jinak to nakódování asi nebude ta jednoduchý. Když by se někdo motal kolem Mělníka a ovládal to, tak dejte vědět. :D :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od matiz »

A proc by to nefungovalo, vzdyt to je jen pitomy jack konektor. Klidne si to kupte v GM, kus stineneho kabelu, baworacke konektory a hotovo. Kazdopadne to ale vyjde draz nez ta cina. Zase je to ale hned, ze jo -)
Pilifo

#9 Příspěvek od Pilifo »

Keď mi prvýkrát AUX kódoval známy, tak mi tam skúšal dať jeden čínsky kábel, ktorý mal doma. Nefungovalo to, ale divil sa prečo. Prebehli sme ho skúšačkou a bol chybný. Tak som si objednal z Číny druhý a rovnaký problém.

Nakoniec som objednal od toho Amíka za pár stoviek a už to začalo fachčiť bez problémov... Skúšal som ale hľadať na ebay a nenašiel som ten kábel od týpka ani ja. Skúsil by som mu napísať alebo to kúpiť niekde u nás.
hypik

#10 Příspěvek od hypik »

Má tu někdo tip na to kde/jaký kabel koupit? Popřípadě tu je někdo kdo tyto kabely prodává? Nejsem v tomhle tématu vůbec znalej, tak bych potřeboval trochu kopnout :) :D
hypik

#11 Příspěvek od hypik »

https://www.autoprofi.cz/autohifi/adapt ... 6-f-detail

V popisku toho kabelu píšou, že je to pro E60 2006 a novější s OEM BUSINESS, má někdo zkušenost s tím, že bych ho použil na 2005 s Professional? Děkuji
Odpovědět