zdravím, přítelkyně si chce koupit e81 118d rok 2009, nejto 211tis, už to má ten novější a silnější motor... má to filtr pevných částic?
A na co si dát celkově pozor u této motorizace? Díky za každou napsanou zkušenost a radu s touto motorizací...budu jedině rád.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E81 filtr pevných částic
Re: BMW E81 filtr pevných částic
DPF to má, ja mám 137tis najazdené a pri meraní mi povedali, že tak polovicu má za sebou.
Dobře, to si nechal měřit přímo v bmw nebo nějaký servis?
já jsem s autem jel.. a nechcípalo nebo nějak nekouřilo takže se mi zatím nezdal KO ale změřit to určo chce.
A ještě jedna otázka, jak si řešil rozvody? kontroluješ to nějak nebo už si nechal vyměnit? a případně jakou značku? Díky za každou radu...
já jsem s autem jel.. a nechcípalo nebo nějak nekouřilo takže se mi zatím nezdal KO ale změřit to určo chce.
A ještě jedna otázka, jak si řešil rozvody? kontroluješ to nějak nebo už si nechal vyměnit? a případně jakou značku? Díky za každou radu...
Meral mi to obyčajný servisák, rozvody som sa informoval všade možne, po servisoch, originál v BMW a neviem ešte kde a 90% mi radilo nemeniť, reťaz nepočuť zatiaľ, takže toto neriešim.
Dobře díky, vememe to k někomu ať se na to mrkne.