Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
členství a "5kakupé"
se chci jen zeptat co obnáší zaplacení členství a zda-li je možno členství platit třeba složenkou nebo tak něco. a pak ještě sem tam někde na tutěch stránkách zahlídl fotku typa, který byl na jednom z tuning dvd a mam za to, že to byl snad ten co si chce přestavit pětku bávo na kupé. tak se chci optat jak je na tom a v každym případě držim palce a doufám, že tu famózní káru někde potkám.fj 

fiji píše:se chci jen zeptat co obnáší zaplacení členství a zda-li je možno členství platit třeba složenkou nebo tak něco. a pak ještě sem tam někde na tutěch stránkách zahlídl fotku typa, který byl na jednom z tuning dvd a mam za to, že to byl snad ten co si chce přestavit pětku bávo na kupé. tak se chci optat jak je na tom a v každym případě držim palce a doufám, že tu famózní káru někde potkám.fj
ten typek byl JFK......
fiji píše:se chci jen zeptat co obnáší zaplacení členství a zda-li je možno členství platit třeba složenkou nebo tak něco. a pak ještě sem tam někde na tutěch stránkách zahlídl fotku typa, který byl na jednom z tuning dvd a mam za to, že to byl snad ten co si chce přestavit pětku bávo na kupé. tak se chci optat jak je na tom a v každym případě držim palce a doufám, že tu famózní káru někde potkám.fj
Co obnáší zaplacení členství ?

fiji píše:v tom případě zdravim JFK doufám, že s 5coupe pokročil, to EVO tam rozřachlý byl taky pěkná soda, víc takových dvd a bude to fajn inspirace. začínám uvažovat o zaplacení příspěvku, i když inetbanking neprovozuju, tak jak na to? možná bude dobrý dát pade do obálky a poslat poštou
pošli to na poště složenkou na účet a jako identifikaci platby uvedeš svoje členský číslo, který se ti přidělí při registraci
GeorgosAc píše:fiji píše:se chci jen zeptat co obnáší zaplacení členství a zda-li je možno členství platit třeba složenkou nebo tak něco. a pak ještě sem tam někde na tutěch stránkách zahlídl fotku typa, který byl na jednom z tuning dvd a mam za to, že to byl snad ten co si chce přestavit pětku bávo na kupé. tak se chci optat jak je na tom a v každym případě držim palce a doufám, že tu famózní káru někde potkám.fj
ten typek byl JFK......
byl?

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Týpek je
ale auta mizí 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
FIJI: Nejprve si procti informace na titulni strance klubu o obcanskem sdruzeni, at vis do ceho jdes.
dík všem za rady a pomoc. kouknu, přečtu, zvážim, zaplatim a bude!
Jinak ještě malinkej dotázek, mám 36 318is 93, už je poněkud starší, láká mě hodně 46 šestivál, poraďte ideální obsah.dík fj
pro stealth: to musí bejt pecka povoz ve 46 330ci nebo? pro mě asi nejkrásnější kára pod sluncem, ach ty kupída
Jinak ještě malinkej dotázek, mám 36 318is 93, už je poněkud starší, láká mě hodně 46 šestivál, poraďte ideální obsah.dík fj
pro stealth: to musí bejt pecka povoz ve 46 330ci nebo? pro mě asi nejkrásnější kára pod sluncem, ach ty kupída
JFK píše:GeorgosAc píše:fiji píše:se chci jen zeptat co obnáší zaplacení členství a zda-li je možno členství platit třeba složenkou nebo tak něco. a pak ještě sem tam někde na tutěch stránkách zahlídl fotku typa, který byl na jednom z tuning dvd a mam za to, že to byl snad ten co si chce přestavit pětku bávo na kupé. tak se chci optat jak je na tom a v každym případě držim palce a doufám, že tu famózní káru někde potkám.fj
ten typek byl JFK......
byl?![]()