Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vsechny kontakty z telefonu do ccc
-
Vsechny kontakty z telefonu do ccc
Ahoj mam iphone 7 a x a nedari se mi do ccc dostat vsechny cisla z telefonu, zmeskane hovory, volana cisla. Nevi nekdo jak toho docilit? Moc diky za info
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vsechny kontakty z telefonu do ccc
Podle příspěvků máš E91 330d, zkontroluj si kompaktibilitu zde https://www.bmw.com/en/footer/compatibility-check.html . Jako další "opičárna" je to, že BMW nežere českou diakritiku a jména s písmeny ěščřžýáíé buďto úplně zkomolí, neseřadí abecedně, případně naprosto ignoruje. A problémy s připojením přes bluetooth při přehrávání hudby jsou známy už od půlky roku 2016, více zde https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/0 ... bluetooth/

Co se týká zmeškaných hovorů, volaných čísel a přijatých hovorů, tam jsou vidět pouze ty hovory, které jsi provedl v autě
Telefonny zoznam ti nahra normalne? Ak ano, tak zmeskane a vytacane hovory to ulozi len tie v aute, ako pise kolega vyssie.Corleone2309 píše:Ahoj mam iphone 7 a x a nedari se mi do ccc dostat vsechny cisla z telefonu, zmeskane hovory, volana cisla. Nevi nekdo jak toho docilit? Moc diky za info
Ak ti nenahra telefonny zoznam, nemenil si MULF modul za iny pouzity? Je mozne ze nie je nakodovany pre CCC ale pre M-ASK, preto nenahra zoznam. Tak isto je nutne povolit zdielanie zoznamu v telefone.
-
Ahoj moc diky za napady. To airborne:
Vis, ze mas pravdu? Menil se mi mulf za mulf 2 jelikoz odesel. Kodoval mi ho zdejsi clen, tak myslim, ze v tom to zrejme nebude. V telefonu mam vse povolene. Zkusim jeste kouknout, zda se mi natahl cely ci nikoliv. Ale u iphone 7 bylo jakekoliv volani jen hvezdicky misto jmena volajiciho. Je pravda, ze u xka se mi zobrazuji uz jmena takze pokrok tu je.
Zitra se podivam, zda si natahne veskere kontakty z noveho telefonu.
Kazdopadne Vam dekuji.
Vis, ze mas pravdu? Menil se mi mulf za mulf 2 jelikoz odesel. Kodoval mi ho zdejsi clen, tak myslim, ze v tom to zrejme nebude. V telefonu mam vse povolene. Zkusim jeste kouknout, zda se mi natahl cely ci nikoliv. Ale u iphone 7 bylo jakekoliv volani jen hvezdicky misto jmena volajiciho. Je pravda, ze u xka se mi zobrazuji uz jmena takze pokrok tu je.
Zitra se podivam, zda si natahne veskere kontakty z noveho telefonu.
Kazdopadne Vam dekuji.