Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vsechny kontakty z telefonu do ccc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Corleone2309

Vsechny kontakty z telefonu do ccc

#1 Příspěvek od Corleone2309 »

Ahoj mam iphone 7 a x a nedari se mi do ccc dostat vsechny cisla z telefonu, zmeskane hovory, volana cisla. Nevi nekdo jak toho docilit? Moc diky za info
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

Re: Vsechny kontakty z telefonu do ccc

#2 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Podle příspěvků máš E91 330d, zkontroluj si kompaktibilitu zde https://www.bmw.com/en/footer/compatibility-check.html . Jako další "opičárna" je to, že BMW nežere českou diakritiku a jména s písmeny ěščřžýáíé buďto úplně zkomolí, neseřadí abecedně, případně naprosto ignoruje. A problémy s připojením přes bluetooth při přehrávání hudby jsou známy už od půlky roku 2016, více zde https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/0 ... bluetooth/
:D
El_Fuego Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od El_Fuego Člen Klubu »

Co se týká zmeškaných hovorů, volaných čísel a přijatých hovorů, tam jsou vidět pouze ty hovory, které jsi provedl v autě
airbone

#4 Příspěvek od airbone »

Corleone2309 píše:Ahoj mam iphone 7 a x a nedari se mi do ccc dostat vsechny cisla z telefonu, zmeskane hovory, volana cisla. Nevi nekdo jak toho docilit? Moc diky za info
Telefonny zoznam ti nahra normalne? Ak ano, tak zmeskane a vytacane hovory to ulozi len tie v aute, ako pise kolega vyssie.
Ak ti nenahra telefonny zoznam, nemenil si MULF modul za iny pouzity? Je mozne ze nie je nakodovany pre CCC ale pre M-ASK, preto nenahra zoznam. Tak isto je nutne povolit zdielanie zoznamu v telefone.
Corleone2309

#5 Příspěvek od Corleone2309 »

Ahoj moc diky za napady. To airborne:
Vis, ze mas pravdu? Menil se mi mulf za mulf 2 jelikoz odesel. Kodoval mi ho zdejsi clen, tak myslim, ze v tom to zrejme nebude. V telefonu mam vse povolene. Zkusim jeste kouknout, zda se mi natahl cely ci nikoliv. Ale u iphone 7 bylo jakekoliv volani jen hvezdicky misto jmena volajiciho. Je pravda, ze u xka se mi zobrazuji uz jmena takze pokrok tu je.
Zitra se podivam, zda si natahne veskere kontakty z noveho telefonu.

Kazdopadne Vam dekuji.
Odpovědět