koukal jsem na seznam členů fora a koukám že máme 2229 (!!!) "členů", kteří nikdy nic nenapsali a asi nikdy nenapíšou. Chtělo by to trochu promazat... Kdo se toho může zhostit?
Tak jsem konečně snad po 14dnech trochu free na klubové věci. Takže tento požadavek do konce týdne zpracuju Jaký dáme pravidla pro smazání? Starší měsíc a bez příspěvku smazat?
Speedy píše:Tak jsem konečně snad po 14dnech trochu free na klubové věci. Takže tento požadavek do konce týdne zpracuju Jaký dáme pravidla pro smazání? Starší měsíc a bez přízpěvku smazat?
Není to pro začátek moc krátká doba? Někdo se třeba může rozkoukávat, pročítat články ale zatím se nemá na co přímo ptát. Co půl roku?
stealth píše:jojo, jsem pro pul roku od posledniho loginu ?
Hehe, co když byl poslední login před rokem? já jsem pro pro starší 6měsíce od teď, kteří nemaj jediný příspěvek.
A rok od teď, co maj méně 5 příspěvků.
Hehe, co když byl poslední login před rokem? já jsem pro pro starší 6měsíce od teď, kteří nemaj jediný příspěvek. A rok od teď, co maj méně 5 příspěvků.
prispevek, prizpevek mozna tak v kostelnim sboru mel jsem na mysli [code:1]if last.login <= dnes - 180 dni[/code:1]
Hehe, co když byl poslední login před rokem? já jsem pro pro starší 6měsíce od teď, kteří nemaj jediný příspěvek. A rok od teď, co maj méně 5 příspěvků.
mel jsem na mysli [code:1]if last.login <= dnes - 180 dni[/code:1]