Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Výpis z diagnostiky E38 728ia
Výpis z diagnostiky E38 728ia
Zdravím pánové. Mám dotaz v sobotu jsem nechal načíst na diagnostiku E38 728ia a chtěl bych poradit co čím by mohl být. Hlavně se mi jedna o chybu na převodivce. Díky za rady
https://gregae36.rajce.idnes.cz/E38/
https://gregae36.rajce.idnes.cz/E38/
Re: Výpis z diagnostiky E38 728ia
Tak nejdřív je potřeba tu chybu vyčíst
-
- Kontaktovat uživatele:
To mas sice pravdu, jenze to se ista 'prepne' do predpotopniho modu pro veterany a tam uz to je horsi se zorientovat. Ne ze by to neslo, ze jo 

Takže to nechat načíst něčím jiným třeba Inpou?
-
- Kontaktovat uživatele:
Vycti to klidne istou pokud ti to pujde. Lamaly se tam protokoly. Pokud mas hlavu tak ti to pujde, pokud mas kabel tak nevim, protoze ads protokol kabel neda. Ale ja se v tech veteranech uz ztracim, napamatuju moc jak to bylo. Ja se vlastne ztracim uz i v tech novejsich, protoze ted tady mam takovou kurvu zasranou co mne nehorazne drazdi a skoli mne hrube nekulturnim zpusobem. Na svoji obranu musim rict ze objela uz servisy ve dvou statech nez se dostala ke mne, nikdo s ni nehnul, mne alespon uz vrci... Nektere auta je lepsi zapalit nez je reinkaarnovat... A pro dalsi takovou bestii si zitra pojedu k migrantum -)
ja uz to chtel napsat rano,. tohle je diagnostika jak prdel tohleto... odvedli ste dobrou praci, nasli ste zasuvku a pustili program ale nejak ste zapomeli na to ty chyby nacist... takze ted musite aktivovat ty "podprogramy" "DME, AGS atd.. coz jsou takove prehistoricke pozustatky z DISu a tam si teprv ty chyby vycist... ta ista to zvladne ale mam mensi pochyby o tom kdo ji ovlada.. nebo spis ta ista ovlada jeho...
kabelu ani protokolu se neboj, kdybys mel ads tak uz sem by ses rozhodne nedostal, ted uz jen musite dokoncit to, co ste zacali
kabelu ani protokolu se neboj, kdybys mel ads tak uz sem by ses rozhodne nedostal, ted uz jen musite dokoncit to, co ste zacali
však nahodou dobrý, povedlo se jim zjistit že v autě sou chyby

Super zkusím to teda nechat znovu načíst a zjistit víc. Až se něco dozvím tak sem dám vědět. Zatím díky
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
nechaj si to nacitat inpou alebo bmwscannerom pripadne hejtovanou delphi ta tiez cita chyby relativne dobre pokial nenapise neznamy chybovy kod