Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zaplatil jsem ale neznám heslo

Dotazy týkající se pouze administrativy nebo nějakých problémů s chodem webu.
Ostatní dotazy patří do příslušných sekcí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
petrh
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od petrh »

Čau poslal jsem příspěvek a při přihlášení chce po mě email to je jasný v mém případě mad.peho@seznam.cz ale heslo tedy #ID nevím jaké - jestli tak mi poraďte kde to mám vyhledat popřípadě jestli mi to admin. pošle tak dík
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

omg .... s tebou je to chlape fakt tezky. Zejtra se na to mrknem.
petrh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petrh »

diky doufam že vas moc neseru zatim tu tapu jak tapir čus :twisted:
petrh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od petrh »

zase dik ale zajedu napřiklad na dowload se oběvy jen pro reg. a kdyš se skoušim zareg.tak se mi oběvy že email je jiš zaregistrovana su s toho janek
M3driverSK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od M3driverSK »

chalani ako zistim ci vam presla platba?? pri zadavani prikazu zo slovenska som nemohol uviest variabilny symbol tak som ho napisal do poznamky a teraz neviem ci to viete identifikovat alebo ci to vobec preslo. variabilní symbol je 532, platba zo dna 30.1.2006, vseobecna uverova banka BA. mozno som to pos...l, daval som to cez internet banking. diky.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

m3beginner píše:chalani ako zistim ci vam presla platba?? pri zadavani prikazu zo slovenska som nemohol uviest variabilny symbol tak som ho napisal do poznamky a teraz neviem ci to viete identifikovat alebo ci to vobec preslo. variabilní symbol je 532, platba zo dna 30.1.2006, vseobecna uverova banka BA. mozno som to pos...l, daval som to cez internet banking. diky.

http://www.ebanka.cz/tran_uct/1921446001.html

platba tam je .... zejtra dopoledne probehne aktualizace a pak by ti melo vsechno fungovat. Kdyby ne tak se ozvi.
M3driverSK
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od M3driverSK »

LOPOLO píše:
m3beginner píše:chalani ako zistim ci vam presla platba?? pri zadavani prikazu zo slovenska som nemohol uviest variabilny symbol tak som ho napisal do poznamky a teraz neviem ci to viete identifikovat alebo ci to vobec preslo. variabilní symbol je 532, platba zo dna 30.1.2006, vseobecna uverova banka BA. mozno som to pos...l, daval som to cez internet banking. diky.

platba tam je .... zejtra dopoledne probehne aktualizace a pak by ti melo vsechno fungovat. Kdyby ne tak se ozvi.

myslim ze je vsetko OK. diky!
:lol:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

m3beginner píše:
LOPOLO píše:

myslim ze je vsetko OK. diky!
:lol:

za nic :-)
Odpovědět