Ahoj všem,na autě mě odešel jeden přední senzor,ten jsem vyndal při zakoupení jiného a vyměnil,jenže problém je v tom že ani ten nový nefuguje napadlo mě tedy oba vyzkoušet na jiném konektoru na kterém též nefungovali a přestal fungovat i funkční který jsem vyndal takže paráda,senzor jsem vyndaval opatrně zevnitř.Nenapadá Vás někoho kde bych mohl dělat problém nebo co dál? Bojím se že koupím další a zničím senzory jsem přehazoval s odpojenou baterií.Díky za nápady
Vymenil jsem celou kabelaz v prednim narazniku za novou a senzori stridave hlasi chybu. Jendou nefungujou plravy jednou levy jednou stredni. Uz jsem to prestal resit. Nevim kudy vede kabelaz do kufru abych ji prosel celou a nezda se mi ze by odesly vsechny senzory.
Tak teprve dnes jsem se k tomu dostal a sundal nárazník všechny konektory v nárazníku byli OK,horší to bylo za hlavním konektorem.Dva drátky totálně užraný.Nicméně vše opraveno a PDC zase plně funkční ba dokonce mám i jedno náhradní ,alespoň jsem rovnou vyndal celí svazek,přemotal komplet izolací a všechny konektory prostříkal kontaktolem.Tak uvídíme jak dlouho to bude v pohodě
mě odešli najednou 2 přední na lévé straně.. v pondělí jednou dvakrát zahlásilo PDC chyba a postupem dní to přestávalo jít uplně.. takže asi sundám nárazník a mrknu po tý kabeláži jak říkáš, za hlavním konektorem to je kde?
hlavní konektor celého svazku je na právé straně někde u mlhovky,já měl svazek už opravován tekže přesně neřeknu kde konektor je,ale určitě když sundáš nárazník tak ho uvidíš,jde to celkem dobře sundat.Konektor se u mě dal odpojit se sundaným nárazníkem takže paráda.Když sundáš spodní plasty tak bys měl konektor vidět.Jak říkám měl jsem uhnilí dva drátky a taky mě nešli dvě čidla.Pak dej vědět jak jsi dopadl.
Konektor je videt shora kdyz se vynda spolujezdcovo svetlo. Ja uz na nej kdysi koukal ale neprisel mi nak uhnily ale raci to jeske zkontroluji. A sundavat naraznik je asi zbitecne. Ja vymenil celou predni kabelaz a nic se nezmenilo takze v ni bych zasadni chybu nehledal.
díky za tip podle toho jak se to chová tipuju taky uhnilej drátek, až se k tomu dostanu určitě napíšu jak jsem dopadl, ale moc se mi do toho nechce momentálně nemám možnost sundat nárazník pod střechou
Ano,nic už tam není a je tam jen tenhle jeden konektor,já bych řekl že tu izolaci co je vidět,co tam mám tam být nemá.Jináč jsem vše oholil,napájel a dal stahovací bužírku,ale obávám se že brzy budu řešit další ,nejraději bych sehnal nový svazek od ŘJ a vyměnil,ale asi zůstanu u opravy vzhledem k ceně svazku který asi levný nebude.Určitě to chce rozebrat a omrknout
mam podobnej problem, levej zadni senzor jakoby nefungoval, ale kdyz ho prendam na jine misto, tak jde. jiny senzor na miste tohoto vlevo vzadu taky nejde. takze asi kabely? ale PDC vetsinu casu funguje, jen proste jakoby ignorovalo tohle cidlo, jen jedno za cas vypadne (stalej dlouhej ton)