Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Shanim pretlakovou regulaci turba
GT2556 tam nedavej... budes sklamanej. Dej tam radeji GT2260V.worf23 píše:Zdravim,koupim pretlakovou banku regulace tlaku turba na turbo gt 2559 z 530d.Chci ho dat do tds ale na seriovem turbu je dlouha tycka a mala banka s pruzinou.Diky za rady a zkusenosti s vymenou.
Banku kup nekde na vrakaci z najakyho spatnyho turba. Idealni z nejakyho nakladaku.
Vždyť stojí skoro stejněworf23 píše:Na 2260 zatim nejsou penize a tohle na odzkouseni zatim staci a kdyz bude horsi nez
serie tak pujde dal do sveta.Takze regulace z nakladaku snad nekde sezenu.

Pokud máš v čerpadle 12tku hlavu,tak počítej s náběhem kolem 2500ot.. pokud máš sérii čerpadlo,tak ho budeš honem rychle dávat pryč protože to dole vůbec nepojede...
1700-2000 právě,že o dost dříve než 2556... ale na mechanickém čerpadle...na čiplé elektrice nevím...ude to o něco později.worf23 píše:Zatim jen chip na 170k,na seriovym turbu tlacim 1.3baru a zatah od 1500ot.Takze asi budu shanet 2260,jakou mas s nim zkusenost.Vim,ze zvlada pres 2bar ale zajima me nastup.
Hlavně to není všechno jen o tlaku... někdy méně je více.
Dej tam klidně 1,8baru na sériovým turbu a uvidíš že to pojede daleko líp. Přes dva bary ta 2260 zvládne tak možná parkrát.worf23 píše:Zatim jen chip na 170k,na seriovym turbu tlacim 1.3baru a zatah od 1500ot.Takze asi budu shanet 2260,jakou mas s nim zkusenost.Vim,ze zvlada pres 2bar ale zajima me nastup.
Chci tam dat mechanicky cerpadlo a k tomu lepsi turbo,staci mi tak 200ps.Kdyz dam na seriovym turbu 1.8bar tak to taky mockrat nevydrzi a navic ho mam v top stavu tak ho fakt nechci nicit.Skousel sem ho na 1.6bar a je to znat ale chci turbo ktery to bude tlacit bez nasledku.Zkousel nekdo hybrydni turbo na tds?Vym ze se dela v obalu 2260 atd.nebo ze ho predelavaj ze seriovky.
Z obtoků mám na TDSu vyzkoušený třeba tohle :worf23 píše:Nejaka rada na slusny turbo s obtokem oznaceni atd.?
http://www.transa.cz/ProductDetail.aspx?ProductId=1653
Tak to jsem zatim nikde neslysel,ze seriovka zvlada 1.8bar ale jestli s tim mas zkusenost tak to zkusim poladit.Jsi tady uznavanej ladic tds tak by jsi mi mohl dat par technickych rad na upravu mech.cerpadla-vacku z el.cerpadla vymenim ale o kolik se piluje podavac a naco si dat pozor.Muzes mi neco poslat do SZ.Dikyoldaf píše:1,8b pro seriovku je jak nic. Při tomhle tlaku jezdí ode mně dlouhodobě pár aut. . A na 200ps to stačí. To je ještě trochu poctivé turbo na rozdíl od 2260:-) kdyžtak tady 2260 mám na prodej.