Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ccc modul e61, rv 2005
matiz píše:Ja se obavam ze nynejsi realita je nekde zcela jinde. Ani jako bmw partner se na takovou cenu nedostanu.
Samozrejme ze byla spatne opravena, protoze to v podstate nikdo nedokaze ani poradne diagnostikovat co ze tomu vlastne je... Tim nechci rict ze se to nemusi dat opravit, ale nekdy to proste nevyjde.
Měsíc zpátky jsem řešil také CCC Profesional předfacelifit a invelt Plzen taky necelých 18000 Kč s DPH. Sice jsem je poslal do řiti protože stačil přehrát SW ,ale tuhle cenu CCC modulu mi nabídli.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoz mi to nedalo, protoze ja to resil taky, tak jsem tam zavolal. Za tuto cenu ji nikdo nyni nedostane, cena je 22k s dph. Nebo mate silne nadstandartni vztahy, jelikoz toto neni typ dilu kde by byly velke slevy. Verim ze nejakych 5% by se dalo ukecat, 10% uz moc neverim. Pokud dobre pocitam tak na 18k by to bylo cca 20% dolu a to se obavam ze je nerealne. Takze s tim 18k za novou je cena bezna si dovolim malinko durazne nesouhlasit, protoze v tuto chvili neni.