Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ccc modul e61, rv 2005
Měsíc zpátky jsem řešil také CCC Profesional předfacelifit a invelt Plzen taky necelých 18000 Kč s DPH. Sice jsem je poslal do řiti protože stačil přehrát SW ,ale tuhle cenu CCC modulu mi nabídli.matiz píše:Ja se obavam ze nynejsi realita je nekde zcela jinde. Ani jako bmw partner se na takovou cenu nedostanu.
Samozrejme ze byla spatne opravena, protoze to v podstate nikdo nedokaze ani poradne diagnostikovat co ze tomu vlastne je... Tim nechci rict ze se to nemusi dat opravit, ale nekdy to proste nevyjde.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikoz mi to nedalo, protoze ja to resil taky, tak jsem tam zavolal. Za tuto cenu ji nikdo nyni nedostane, cena je 22k s dph. Nebo mate silne nadstandartni vztahy, jelikoz toto neni typ dilu kde by byly velke slevy. Verim ze nejakych 5% by se dalo ukecat, 10% uz moc neverim. Pokud dobre pocitam tak na 18k by to bylo cca 20% dolu a to se obavam ze je nerealne. Takze s tim 18k za novou je cena bezna si dovolim malinko durazne nesouhlasit, protoze v tuto chvili neni.