Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
El. sklápění zrcátek - problém
Taky řeším problém se zrcátky na E61 2006. Levé se mi po elektrickém sklopení a vrácení zpět nezastaví ve správné poloze, ale přejede úplně dopředu. Funguje, když ho rukou zastavím ve správné poloze, ale občas se mi samo po zamčení nebo odemčení auta otočí znovu zcela dopředu. Nemám nastavené automatické sklápění při zamčení.
Pravé zrcátko se sice sklápí a vrací korektně, ale samovolně se mi natáčí někam jinam - většinou dolů, ale i do jiných směrů. Často ho musím znovu nastavovat, abych v něm něco viděl. Myslím, že to bude problém elektroniky - mám komfortní sedačky s pamětí. Zná někdo příčinu a řešení těchto problémů (kromě výměny zrcátek)?
Pravé zrcátko se sice sklápí a vrací korektně, ale samovolně se mi natáčí někam jinam - většinou dolů, ale i do jiných směrů. Často ho musím znovu nastavovat, abych v něm něco viděl. Myslím, že to bude problém elektroniky - mám komfortní sedačky s pamětí. Zná někdo příčinu a řešení těchto problémů (kromě výměny zrcátek)?
Mám otázku na znalé... při výjezdu z parkoviště jsem zrcátkem štrejchnul o popelnici, bohužel byla zabržděná, tak to byla celkem pecka. Zrcátko se sklopilo k oknu a když jsem myslel, že ho jenom nahodím rukou, nebo elektricky, tak je naprosto volné a točí se na uložení jako korouhvička
.... když dám elektrické sklopení, tak má jakoby tendenci se přizvedávat, nebo klesat.... co se urvalo? Nebo vyskočilo?
Děkuju za info

Děkuju za info
mě to dělalo v zimě... zrcátka jsem sklopil ale už se nechtěly narovnat, tak jsem je znova sklopil tlačítkem, pak zmáčkl na odklápění a pomáhal mu rukou...jaradaf píše:Ten plast stejne neprehodis musel bys bud odpajet ty draty co naklapy zrcatko a nebo vypichnout na druhe strane piny se stekru abys to nejak provlekljurasis píše:Ten kloub jde v poho rozebrat a znovu složit? Neměl jsem na to odvahu, ale pokud to jde, bodlo by mi to. Potřebuju vyměnit ten plast, co ho kryje a co nejde přehodit bez rozdělání...
v létě to sklápí a odklápí dobře, ale trhaně... jsem zvědavej na zimu.. asi koupím nový skelet zrcátka bez skla a sklo si nechám tady z těch...
budou mít ty z autokelly i automatické stmívaní?? to by mělo pasovat na origo sklíčka ne?