Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
525i studené starty - video
- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam
- soukupadam
Zkontroloval bych a vzčistil volnoběžný ventil, může to být i váha vzduchu a ještě bych změřil tlak paliva.
Mi to dělá taky něco podobného, akorát mi se to zhoupne i několikrát. Mám M62B44. Váha je tam asi rok srará. Volnoběžny ventil čištěný několikrát.tlak paliva jsem ještě nrměřil. Ale v brzké době změřím.
Mibto ještě dělá to, že to twkto houpe kdzž auto stojí déle. Když vrčíbkaždý den, je to ok, ale když ho nechám stát déle, pak houpe.
Myslel jsembže jakoby zatuhne ten volnoběžný ventil pue je za ty roky zasrany, ale ted secspíš už kloním k tomu, jak píše kolega nagoře, že jakoby pada palivo do nádrže, což by možná šlo změřit na liště. Nebobto prostě nedává pumpa.
Rozhodně pokud ti to i někde po kilaku chciplo, tak bzch ten tkak paliva změřil. Možná ti odchází pumpa....a mě taky
Mi to dělá taky něco podobného, akorát mi se to zhoupne i několikrát. Mám M62B44. Váha je tam asi rok srará. Volnoběžny ventil čištěný několikrát.tlak paliva jsem ještě nrměřil. Ale v brzké době změřím.
Mibto ještě dělá to, že to twkto houpe kdzž auto stojí déle. Když vrčíbkaždý den, je to ok, ale když ho nechám stát déle, pak houpe.
Myslel jsembže jakoby zatuhne ten volnoběžný ventil pue je za ty roky zasrany, ale ted secspíš už kloním k tomu, jak píše kolega nagoře, že jakoby pada palivo do nádrže, což by možná šlo změřit na liště. Nebobto prostě nedává pumpa.
Rozhodně pokud ti to i někde po kilaku chciplo, tak bzch ten tkak paliva změřil. Možná ti odchází pumpa....a mě taky
U mě mam vyměněno za poslední rok: váha, membrana, čili separator by měl být ok, svíčky, čidlo vačky i kliky, palivovy filtr. A dělá to pořád. Netěsnost v sacímbsystemu jsem taky hledal nějakým sprejem na rychly start, ale nic jsem tím neodhalil. Zkusímbještě poměřit ten tlak paliva jestli po startu nezakolísá. Jinak už mě nic nenapada. Tlaky na valcich jsem už taky měřil a taky byly ok.
- soukupadam