Když to tak čtu - píšete, že se mi neotevírá okruh k řidiči. Mi to ale za jízdy v otáčkách topí, takže ten okruh být otevřený musí, ne? Může mi to někdo vysvětlit podrobněji?
Díky.
Nebo pomocné čerpadýlko. Vrtulka je unášená jen přes magnet, takže čerpadlo může být zaseklé a vodní pumpa přetlačí vodu. Když vypneš ohřátej motor a zmáčneš tlačítko REST (předface E39) tak by auto mělo topit. Pokud ti během chvíle (řádově do minuty) fouká studenej vzduch tak je to pomocné čerpadlo (je pod těma ventilama).
tak ježek došel dostal jsem se k němu ale nemužu ho vytahnout je tam naká pacička nebo něco? nebo jak ho vytahujete vy? at dělam co dělam zaboha nejde ven a navic je na něm přilepeny cosi oranžovým lepidlem tak nevim jestli to tam nedrží skrz to lepidlo? je tam nahovno přistup tak co to vzit kleštěma v nejhoršim?
Tak ježek vyměněn odvzušněno a topí krásně co mě ale zas trápí panel digiklimy když k němu dam hlavu tak slyšim šumění a cvakání-něco ztoho bere proud myslel jsem že to je vadnym ježkem ale po výměně to dělá to samý stim rozdílem že předtím netopilo ted topí krásně ale pořád bere proud do rána baterka mrtvá tak to vždycky odpojím,myslíte že muže brat proud ten samotným panelem digiklimy? Může ten sám osobě být vadný a brát proud? když ho odpojím tak to nic nežere.
kuci, teď jsem s autem 2 dny nejezdil. Dnes máme -8C, tak to jdu projet a zjistím, že nefouká ventilátor topení do kabiny.. I když dám naplno otáčky, tak nic.. Ale když zapnu jen ofuk okna, tak začne ventilátor valit naplno.. Motor má sice po 20 km 50C, ale dva dny zpátky všechno fungovalo.