Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 520i- siciální výbava dodělání
Zdravíčko klubáci,
Mám interiérově sociála. Zatím proběhla jen výměna sedaček látky za kůži.
Takovéhle zásahy jsem ještě nedělal tak prosím nějaké rady poznatky atd...
Mám v plánu:
Výměna sporáku klimatizace za digitální (na spoáku není vločka pro klima / není klima) - Co je k tomu vše potřeba?
Dodělání BC v autě není žádný - co je vše potřeba?
Dodání volantu s MF - co je potřeba krom volantu?
Závada:
v zadní části z tunelu jde fukar stále fouká studený i když dám teplotu na max je to závada nebo je to špatně?
Díky všem
Mám v plánu:
Výměna sporáku klimatizace za digitální (na spoáku není vločka pro klima / není klima) - Co je k tomu vše potřeba?
Závada:
v zadní části z tunelu jde fukar stále fouká studený i když dám teplotu na max je to závada nebo je to špatně?
Díky všem
Vanour píše:Zdravíčko klubáci,
Mám v plánu:
Závada:
Díky všem
Ještě dodělání centrálu na dálku - v autě je centrál ale né dálka
-
- Kontaktovat uživatele:
topeni je ted v kurzu:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=140818
pokud na puvodnim sporakovem ovladani nemas vlocku, tak tam asi nemas ani klimakompresor.
Dodelat to jde, ale musis si vsechno k tomu sehnat. Nejlepe ze stejneho modelu a priblizne stejneho data.
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=140818
pokud na puvodnim sporakovem ovladani nemas vlocku, tak tam asi nemas ani klimakompresor.
Dodelat to jde, ale musis si vsechno k tomu sehnat. Nejlepe ze stejneho modelu a priblizne stejneho data.
Vanour píše:
Závada:
Ještě do nedávna tu panoval názor, že sice většina e39 má vzadu kolečko na regulaci teploty, ale bohužel fyzicky ten mechanismus pro změnu teploty má jen málokterá (=příplatková výbava). Potom tu začal kolovat zase jinej názor a sice, že všechny e39 ten mechanismus mají, ale většině nefunguje (kromě těch aut, které vůbec to kolečko nemaj).

Já měl dřív e39ku u které to kolečko šlo úplně bez odporu a foukal vždy jen studený vzduch. Teď mám e39 u které má kolečko jemný odpor a fouká to i teplý vzduch. Takže jestli je to vlastnost nebo závada nevím

BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
http://bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=98295
Ale podle většiny zde na fóru, pokud máš vzadu kolečko, mělo by to fungovat. Takže je to nejspíš závada. Nicméně je více než obvyklá, protože to nefunguje skoro nikomu.ada540i píše:Vanour píše:
Závada:
Ještě do nedávna tu panoval názor, že sice většina e39 má vzadu kolečko na regulaci teploty, ale bohužel fyzicky ten mechanismus pro změnu teploty má jen málokterá (=příplatková výbava). Potom tu začal kolovat zase jinej názor a sice, že všechny e39 ten mechanismus mají, ale většině nefunguje (kromě těch aut, které vůbec to kolečko nemaj).![]()
Já měl dřív e39ku u které to kolečko šlo úplně bez odporu a foukal vždy jen studený vzduch. Teď mám e39 u které má kolečko jemný odpor a fouká to i teplý vzduch. Takže jestli je to vlastnost nebo závada nevím
BMW M3 F80 - 2018, Mineral gray, manuál, competition paket
-
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
sorry ale tohle dělat postupně je blbost, kup bouračku s výbavou a začni skládat,
pokud teď nemáš klimu, tak nemáš klimakompresor, výparník, chladič, hadice, filtr, hliníkové spojky do přepážky prostě nic a to je strašně moc práce
volant, no to je další boj, BC je to stejné, budíky, panel, dráty po celém autě, páčka volantu, stačí už jen to, že když si to nevytáhneš z jiného auta sám, tak ani nebudeš vědět kam to patří, když Ti to někdo jen pošle
pokud máš hezkou kastli, tak to za to stojí, kup bouračku 528 ve výbavě a přeskládej vše co budeš chtít, ale nepoznal jsem moc E39 co by za to stály
a pokud jsi to nikdy nedělal, tak Ti přeji hodně štěstí
pokud teď nemáš klimu, tak nemáš klimakompresor, výparník, chladič, hadice, filtr, hliníkové spojky do přepážky prostě nic a to je strašně moc práce
volant, no to je další boj, BC je to stejné, budíky, panel, dráty po celém autě, páčka volantu, stačí už jen to, že když si to nevytáhneš z jiného auta sám, tak ani nebudeš vědět kam to patří, když Ti to někdo jen pošle
pokud máš hezkou kastli, tak to za to stojí, kup bouračku 528 ve výbavě a přeskládej vše co budeš chtít, ale nepoznal jsem moc E39 co by za to stály
a pokud jsi to nikdy nedělal, tak Ti přeji hodně štěstí

-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
mika_hakkinen píše:Oni jsou asi tri verze topeni. Sporak neumi do zadu regulovat teplo. Pak digitalni jedna verze umi a druha ne. A jeste zalezi od jakeho roku, po faceliftu umi pokazde regulovat teplo vzadu. Ve WDS jsou proto schemata, podle nich to lze zjistit
Je to asi tak jak píšeš. Chtěl jsem být chytrej a poslal jsem obrázek který jsem okopíroval z manuálu co jsem někde našel. Mám 520i po faceliftu a šel mě také studený vzduch než jsem se důkladně podíval na regulaci v zadu a nyní si to mohu regulovat jak chci, tak že u mne jde teplý vzduch.
-
- Kontaktovat uživatele: