Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E60 535D v M-Paketu bazar

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
PPetr
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od PPetr »

Nehazel bych všechny jety bmw v Čechách do jednoho pytle. Ja mam e61 535d LCI v top stavu. Dopravam pravidelný servis a k autu se chovam slušně a taky ho jednou budu chtít prodat. Kvůli tomu ho zpátky do SRN nepovezu. Vy co se o auta staráte tak se ho časem taky budete snažit prodat.
Ja jsem měl volbu v SRN jistou protože jsem potřeboval auto s odpoctem DPH a v ČR byly s mříží ale pouze 4 mistné. Ale v inveltu jsem videl pěkně zachovalou od prvního majitele a vubec bych se nebál koupit. Takže podle me je to od kusu a hlavně od ceny. Nezapomínejte ze se dá koupit e60 z roku 2004 ale taky 2010. Najeto do 100 tis km ale taky tomu odpovídá cena.
Destroyer

#22 Příspěvek od Destroyer »

Bud si pockat v CR na naky top kus ktery bude treba i za 280+ a nebo jit do levnejsiho kousku a pocitat s dalsima investicema. Podle me vetsina uz bude mit najeto pres 200K km...
Zatim nevim jak se dohodnu s majitelem bazaru protoze se mi nelibilo par veci v jejich smlouve a nezdalo se ze by chtel neco menit kdyz to vsem "vyhovuje". 8)
Bazar je jen zprostredkovatelem prodeje takze pak by bylo zajimavy vymahat skryte vady po prodavajicim...
Teddy

#23 Příspěvek od Teddy »

vymáhat skryté vady? Ty srandisto. Kolik zkušeností máš s českou justicí? :D
Neblázni.....

K těm prodejům....
nejlepší auta se prodávaji v rodině, ty maličko horší mezi přáteli a ty nejhorší končí v bazarech.
Existujou samozřejmě výjimky.

Koupit pastoušku má smysl jen pro prase, kterýmu je fuk v jakym stavu má auto. Ten, kdo si auta hledí a má ho rád v perfektnim tachnickym stavu do toho nacpe nehorázný peníze a stejně to nikdy nebude ono. To je fakt lepší si teď těch 50 přidat a koupit rovnou top stav.
Jirke

#24 Příspěvek od Jirke »

[quote="PPetr"]Nehazel bych všechny jety bmw v Čechách do jednoho pytle. Ja mam e61 535d LCI v top stavu. Dopravam pravidelný servis a k autu se chovam slušně a taky ho jednou budu chtít prodat. Kvůli tomu ho zpátky do SRN nepovezu. Vy co se o auta staráte tak se ho časem taky budete snažit prodat.
[quote]

Ne, to nikdo nechce, ale reagujem tady na ten konkretni kus z konkretniho bazaru. Ja sem napriklad koupil auto z CZ, jak rikas od znamyho.
ale asi se shodnem, ze proste nektery veci neni rozumny prehlizet a bohuzel stoceny tacho a bejvala totalka a nekorektni pristup prodavače by mely byt varovny signal, ze tohle NE NE NE !
Destroyer

#25 Příspěvek od Destroyer »

To Teddy: Asi te prekvapim ale kamos co kupoval Mondeo MK4 v bazaru a na kterym po par dnech odesla dvoujhmota ... necekane se s nima domluvil na oprave, zaplatil tusim nakou 1/4 ceny opravy a bazar ten zbytek. Takze nekdy neni vse tak cerne. :)

To Jirke: opravdu je tam dost velkych negativ! Pozitivni jen cena a ten stav mi neprijde zas tak spatny.
sedyvlk6

#26 Příspěvek od sedyvlk6 »

Že nad tím vrakem vůbec přemýšlíte je tady těch příspěvků kdy kupec zaplakal snad málo?
Jindriseek1

#27 Příspěvek od Jindriseek1 »

Zdar všichni. dneska jsem to auto viděl a i když nemusím mít úplně všechno tip top tak jsem se toho docela zalekl. Měl jsem kliku, protože to zrovna bylo v dílně na zvedáku, tak jsem to s lampou prošel. Takže- svařovaný nosník vpravo vpředu vedle motoru, na levo tlumič z vrakárny i s nápisem e61 LP :lol: :lol: všechny šroubky na plastovejch nadkolích jiný,kryty ze spodu nekompletní, rozmlácený,kape odněkud voda, borec říkal, že to teď opravuje zrovna. Budiž. Vyměněný čerstvě silentbloky motoru, tyčky stabilizátoru vpředu i vzadu, nevím po kolika se to vymlátí, to ať posoudí někdo znalej já mám e39-nevím. Z vrchu motor oddeklovanej, viděl jsem na různejch součástkách roky výroby 04,05,07, :) Všude možně kovový špony, jak tam někdo řádil s flexou . Lakovanej předek a pravej bok minimálně, předek složenej od diletanta,nebo slepýho, nesedí kapota, blatník s dveřma řidiče, světla s nárazníkem, pod pravý světlo strčím prsty jakej je tam fuk :( . Ten mechoš říkal, že to tam neopravovali, že jim to tam dovezli takhle, ale to auto po opravě nejelo v dešti, měněný věci čistý.
Vnitřek opotřebenej jak u mojí 39, ta má přes 3 kila(na tachometru :D ) Destroyer, kolik ti dali slevu?? já jsem s nima o tom nejednal, byl jsem z toho vyplašenej poněkud :roll: Hawk....
Destroyer

#28 Příspěvek od Destroyer »

Pekny pekny! To mela byt druha faze zvednout na hever, auto pri jizde tahalo do prava + vybrace na PP kolu.
Aspon si to ocekoval ty. Oni na dilne nic nevi a pritom prodavajici je jejich dobry znamy. Jenom mlzi a mlzi ...
Kazdopadne slevil by mi 20K ... ale jak pises ma to pres 300K km. Ja uz to uzavrel.
Pockam si jeste par mesicu a spis neco pritahnout z nemecka tam maj fakt pekny kousky ale vsechno okolo +300K czk. :wink:
Honza325

#29 Příspěvek od Honza325 »

:savle:
To auto je nechutný už na fotkách
matiz
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od matiz »

souhlasim. doslova.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#31 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Stejne se prodá, přijde blb, dostane slevu 30tis a bude mit pocit, jak vyhrál .-)
“Ability is what you're capable of doing.”
Honza325

#32 Příspěvek od Honza325 »

Mě občas přijde, že lidi spíš kupujou M-paket, než pořádný kvalitní auto :)
Já dlouho hledal ( v DE ) a to tak, že na M-paket a kola jsem uplně sr_l a šel jsem jen po stavu a aby to bylo fakt po tom staršim slušnym chlápkovi nebo dědulákovi. A podařilo se. No a M-paket a kola už mám taky :)
To víš, že se prodá a hlavně díky M-paketu.. Bez něj by to ani ten bazárník nejspíš nekupoval a nestavěl, takovou zbořeninu zruinovanou :oops:
Honza325

#33 Příspěvek od Honza325 »

---
Drroman

#34 Příspěvek od Drroman »

presne jak uz tu nekdo psal,uz podle fotek bych,ne ze se na neho nejel podivat,ale ani bych se neobtezoval zavolat pro vic info.pro cloveka ktery uz nejakou e 60 videl a popr.vlastnil je i na fotkach dost indicii ktere mu reknou co je toto auto zac.
Odpovědět