Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 535D v M-Paketu bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
Nehazel bych všechny jety bmw v Čechách do jednoho pytle. Ja mam e61 535d LCI v top stavu. Dopravam pravidelný servis a k autu se chovam slušně a taky ho jednou budu chtít prodat. Kvůli tomu ho zpátky do SRN nepovezu. Vy co se o auta staráte tak se ho časem taky budete snažit prodat.
Ja jsem měl volbu v SRN jistou protože jsem potřeboval auto s odpoctem DPH a v ČR byly s mříží ale pouze 4 mistné. Ale v inveltu jsem videl pěkně zachovalou od prvního majitele a vubec bych se nebál koupit. Takže podle me je to od kusu a hlavně od ceny. Nezapomínejte ze se dá koupit e60 z roku 2004 ale taky 2010. Najeto do 100 tis km ale taky tomu odpovídá cena.
Ja jsem měl volbu v SRN jistou protože jsem potřeboval auto s odpoctem DPH a v ČR byly s mříží ale pouze 4 mistné. Ale v inveltu jsem videl pěkně zachovalou od prvního majitele a vubec bych se nebál koupit. Takže podle me je to od kusu a hlavně od ceny. Nezapomínejte ze se dá koupit e60 z roku 2004 ale taky 2010. Najeto do 100 tis km ale taky tomu odpovídá cena.
Bud si pockat v CR na naky top kus ktery bude treba i za 280+ a nebo jit do levnejsiho kousku a pocitat s dalsima investicema. Podle me vetsina uz bude mit najeto pres 200K km...
Zatim nevim jak se dohodnu s majitelem bazaru protoze se mi nelibilo par veci v jejich smlouve a nezdalo se ze by chtel neco menit kdyz to vsem "vyhovuje".
Bazar je jen zprostredkovatelem prodeje takze pak by bylo zajimavy vymahat skryte vady po prodavajicim...
Zatim nevim jak se dohodnu s majitelem bazaru protoze se mi nelibilo par veci v jejich smlouve a nezdalo se ze by chtel neco menit kdyz to vsem "vyhovuje".

Bazar je jen zprostredkovatelem prodeje takze pak by bylo zajimavy vymahat skryte vady po prodavajicim...
vymáhat skryté vady? Ty srandisto. Kolik zkušeností máš s českou justicí?
Neblázni.....
K těm prodejům....
nejlepší auta se prodávaji v rodině, ty maličko horší mezi přáteli a ty nejhorší končí v bazarech.
Existujou samozřejmě výjimky.
Koupit pastoušku má smysl jen pro prase, kterýmu je fuk v jakym stavu má auto. Ten, kdo si auta hledí a má ho rád v perfektnim tachnickym stavu do toho nacpe nehorázný peníze a stejně to nikdy nebude ono. To je fakt lepší si teď těch 50 přidat a koupit rovnou top stav.

Neblázni.....
K těm prodejům....
nejlepší auta se prodávaji v rodině, ty maličko horší mezi přáteli a ty nejhorší končí v bazarech.
Existujou samozřejmě výjimky.
Koupit pastoušku má smysl jen pro prase, kterýmu je fuk v jakym stavu má auto. Ten, kdo si auta hledí a má ho rád v perfektnim tachnickym stavu do toho nacpe nehorázný peníze a stejně to nikdy nebude ono. To je fakt lepší si teď těch 50 přidat a koupit rovnou top stav.
[quote="PPetr"]Nehazel bych všechny jety bmw v Čechách do jednoho pytle. Ja mam e61 535d LCI v top stavu. Dopravam pravidelný servis a k autu se chovam slušně a taky ho jednou budu chtít prodat. Kvůli tomu ho zpátky do SRN nepovezu. Vy co se o auta staráte tak se ho časem taky budete snažit prodat.
[quote]
Ne, to nikdo nechce, ale reagujem tady na ten konkretni kus z konkretniho bazaru. Ja sem napriklad koupil auto z CZ, jak rikas od znamyho.
ale asi se shodnem, ze proste nektery veci neni rozumny prehlizet a bohuzel stoceny tacho a bejvala totalka a nekorektni pristup prodavače by mely byt varovny signal, ze tohle NE NE NE !
[quote]
Ne, to nikdo nechce, ale reagujem tady na ten konkretni kus z konkretniho bazaru. Ja sem napriklad koupil auto z CZ, jak rikas od znamyho.
ale asi se shodnem, ze proste nektery veci neni rozumny prehlizet a bohuzel stoceny tacho a bejvala totalka a nekorektni pristup prodavače by mely byt varovny signal, ze tohle NE NE NE !
To Teddy: Asi te prekvapim ale kamos co kupoval Mondeo MK4 v bazaru a na kterym po par dnech odesla dvoujhmota ... necekane se s nima domluvil na oprave, zaplatil tusim nakou 1/4 ceny opravy a bazar ten zbytek. Takze nekdy neni vse tak cerne.
To Jirke: opravdu je tam dost velkych negativ! Pozitivni jen cena a ten stav mi neprijde zas tak spatny.

To Jirke: opravdu je tam dost velkych negativ! Pozitivni jen cena a ten stav mi neprijde zas tak spatny.
-
Zdar všichni. dneska jsem to auto viděl a i když nemusím mít úplně všechno tip top tak jsem se toho docela zalekl. Měl jsem kliku, protože to zrovna bylo v dílně na zvedáku, tak jsem to s lampou prošel. Takže- svařovaný nosník vpravo vpředu vedle motoru, na levo tlumič z vrakárny i s nápisem e61 LP
všechny šroubky na plastovejch nadkolích jiný,kryty ze spodu nekompletní, rozmlácený,kape odněkud voda, borec říkal, že to teď opravuje zrovna. Budiž. Vyměněný čerstvě silentbloky motoru, tyčky stabilizátoru vpředu i vzadu, nevím po kolika se to vymlátí, to ať posoudí někdo znalej já mám e39-nevím. Z vrchu motor oddeklovanej, viděl jsem na různejch součástkách roky výroby 04,05,07,
Všude možně kovový špony, jak tam někdo řádil s flexou . Lakovanej předek a pravej bok minimálně, předek složenej od diletanta,nebo slepýho, nesedí kapota, blatník s dveřma řidiče, světla s nárazníkem, pod pravý světlo strčím prsty jakej je tam fuk
. Ten mechoš říkal, že to tam neopravovali, že jim to tam dovezli takhle, ale to auto po opravě nejelo v dešti, měněný věci čistý.
Vnitřek opotřebenej jak u mojí 39, ta má přes 3 kila(na tachometru
) Destroyer, kolik ti dali slevu?? já jsem s nima o tom nejednal, byl jsem z toho vyplašenej poněkud
Hawk....

Vnitřek opotřebenej jak u mojí 39, ta má přes 3 kila(na tachometru

Pekny pekny! To mela byt druha faze zvednout na hever, auto pri jizde tahalo do prava + vybrace na PP kolu.
Aspon si to ocekoval ty. Oni na dilne nic nevi a pritom prodavajici je jejich dobry znamy. Jenom mlzi a mlzi ...
Kazdopadne slevil by mi 20K ... ale jak pises ma to pres 300K km. Ja uz to uzavrel.
Pockam si jeste par mesicu a spis neco pritahnout z nemecka tam maj fakt pekny kousky ale vsechno okolo +300K czk.
Aspon si to ocekoval ty. Oni na dilne nic nevi a pritom prodavajici je jejich dobry znamy. Jenom mlzi a mlzi ...
Kazdopadne slevil by mi 20K ... ale jak pises ma to pres 300K km. Ja uz to uzavrel.
Pockam si jeste par mesicu a spis neco pritahnout z nemecka tam maj fakt pekny kousky ale vsechno okolo +300K czk.

Mě občas přijde, že lidi spíš kupujou M-paket, než pořádný kvalitní auto
Já dlouho hledal ( v DE ) a to tak, že na M-paket a kola jsem uplně sr_l a šel jsem jen po stavu a aby to bylo fakt po tom staršim slušnym chlápkovi nebo dědulákovi. A podařilo se. No a M-paket a kola už mám taky
To víš, že se prodá a hlavně díky M-paketu.. Bez něj by to ani ten bazárník nejspíš nekupoval a nestavěl, takovou zbořeninu zruinovanou

Já dlouho hledal ( v DE ) a to tak, že na M-paket a kola jsem uplně sr_l a šel jsem jen po stavu a aby to bylo fakt po tom staršim slušnym chlápkovi nebo dědulákovi. A podařilo se. No a M-paket a kola už mám taky

To víš, že se prodá a hlavně díky M-paketu.. Bez něj by to ani ten bazárník nejspíš nekupoval a nestavěl, takovou zbořeninu zruinovanou