Zdravím,našel jsem včera tento kousek....zajímal by mi váš názor a například co si myslíte o těch sportovních sedačkách...tuhle kombinaci s "hadrem" jsem ještě neviděl...
http://ww3.autoscout24.de/classified/26 ... asrc=st|as
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pěkná E60?
-
Jakékoli auto jsem kdy kupoval, tak stejným požadavkem byla látková sedadla. Nevím kdo určil - kožený = luxusní. Pro mě je to spíš kožený = pro blbečky. Hned vysvětlím; v létě se to lepí na prdel v zimě krásně chladí, ano zapoměl jsem na výhřev - neznám nic lepšího než si pořádně zapařit koule. Ještě zkousnu polokůži. Nemluvě o tom, že po pár letech, bez ohledu na věnovanou péči každá kůže vypadá otřesně.
Takže ten látkový interiér je spíše klad. Zbytek auta vypadá taky zachovale.
Takže ten látkový interiér je spíše klad. Zbytek auta vypadá taky zachovale.
Ve staršim (12 let) pažoutovi mam bílý kožený sedačky. Navíc je to kabrio, kde to trpí ještě o to víc. Když jsem to koupil, tak to vypadalo otřesně. Pak jsem to ale poctivě vyčistil a napastoval. Dneska jsou sedačky jak nový. Výjimkou je ošoupanej kousek bočnice sedačky řidiče. Ta by potřebovala tónovanej krém.
O čem to teda je? Dokud je kůže měkká, tak se dá vždycky dát do stavu nový. I kdyby se musela nově nastříknout (a tim nemyslim barvy ala sprej).
Kůže je na sedákách a zádech perforovaná, takže se na ní opravdu nepařim.
Zimní stuzení se taky nekoná. Kůže je sice na první dotek studená, ale prakticky okamžitě získává teplotu lidského těla, takže okamžitě přestane studit. Výhřev sedaček jsem ještě nepoužil, i když tam je.
O čem to teda je? Dokud je kůže měkká, tak se dá vždycky dát do stavu nový. I kdyby se musela nově nastříknout (a tim nemyslim barvy ala sprej).

Kůže je na sedákách a zádech perforovaná, takže se na ní opravdu nepařim.