Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pěkná E60?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gunner

#1 Příspěvek od gunner »

Zdravím,našel jsem včera tento kousek....zajímal by mi váš názor a například co si myslíte o těch sportovních sedačkách...tuhle kombinaci s "hadrem" jsem ještě neviděl...

http://ww3.autoscout24.de/classified/26 ... asrc=st|as
Drroman

#2 Příspěvek od Drroman »

Podle mne je ten interiér v hadrů otresny 8O
M4we

#3 Příspěvek od M4we »

Nemyslim si ze to bude tak hrozne. Spis by mi vadilo ze nejsou vyhrivane. Auto nevypada tak zle.
E60 545i Blacksapphire
knedlifek

#4 Příspěvek od knedlifek »

Já mám taky hadrák, ale toto vypadá jak z 90tch let. ty moje sedačky LCI, vypadají i v hadru úchvatně a to dělaji ještě hezčí než mám.
Zdenda530d

#5 Příspěvek od Zdenda530d »

Jakékoli auto jsem kdy kupoval, tak stejným požadavkem byla látková sedadla. Nevím kdo určil - kožený = luxusní. Pro mě je to spíš kožený = pro blbečky. Hned vysvětlím; v létě se to lepí na prdel v zimě krásně chladí, ano zapoměl jsem na výhřev - neznám nic lepšího než si pořádně zapařit koule. Ještě zkousnu polokůži. Nemluvě o tom, že po pár letech, bez ohledu na věnovanou péči každá kůže vypadá otřesně.
Takže ten látkový interiér je spíše klad. Zbytek auta vypadá taky zachovale.
Teddy

#6 Příspěvek od Teddy »

Ve staršim (12 let) pažoutovi mam bílý kožený sedačky. Navíc je to kabrio, kde to trpí ještě o to víc. Když jsem to koupil, tak to vypadalo otřesně. Pak jsem to ale poctivě vyčistil a napastoval. Dneska jsou sedačky jak nový. Výjimkou je ošoupanej kousek bočnice sedačky řidiče. Ta by potřebovala tónovanej krém.

O čem to teda je? Dokud je kůže měkká, tak se dá vždycky dát do stavu nový. I kdyby se musela nově nastříknout (a tim nemyslim barvy ala sprej). :)

Kůže je na sedákách a zádech perforovaná, takže se na ní opravdu nepařim. :) Zimní stuzení se taky nekoná. Kůže je sice na první dotek studená, ale prakticky okamžitě získává teplotu lidského těla, takže okamžitě přestane studit. Výhřev sedaček jsem ještě nepoužil, i když tam je.
Jirke

#7 Příspěvek od Jirke »

Taky jsem nikdy nechtel celokuzi (kor po zkusenosti z Octavie I.).
Ted ji mam, je perforovana, vyhrivana a vetrana. A pokud by to slo, v dalším aute si poridim totez. Rano studi, to je jasny. A studi o to vic, když clovek musí často oblikat spolecensky hadry :-/
Odpovědět