kurevtor píše:celkem to prožíváte koukam Fakt nechápu jak někomu může vadit, že má někdo na svym vlastnim autě dveře podsvícený BMW logem
nechci rozjíždět flame, nechci nikoho urazit a nechci se do někoho navážet nebo strefovat, (a nechci opět oživovat nekonečné téma) ale.... pokud vám vadí nesériový úpravy auta tak to vám asi vadí i ostatní nesériový úpravy, že? Třeba zaplácnutí rezervy nesériovou nádrží, dodělání nesériových přepínátek do popelníků, dodělání nesériových víček nesériových nádrží, nesériové úpravy motoru atd. Co je horší? Podsvícený logo nebo neautorizovaný zásah do motorové soustavy podle vás?
A co se týče té folie - to coupe nemá nic moc folii, je to obyč, ale některý folie vypadají líp než nějaká origo modrá barva. Ano, člověk hned pozná, že to asi není origo, ale zase je to jedinečné. Viděl jsem třeba nový CL v matný stříbrný nebo audiny v matný khaki a vypadá to podle mě celkem fajn
protože ta neseriova nádrž v kufru misto rezervy a to neseriove tankovací hrdlo vedle tankovani benzinu a neseriove vstřikovače na motoru a neseriovy přepínač mi dovolí to že se 745Li skoro v maximalní výbavě jezdím dlouhodobě za 1,9Kč/km a to při tom komfortu co to auto umožnuje je dost pecka, auto mam 1,5 měsíce a už mam najeto 12000km, což vychazi nějakych cca 7000km měsíčně *1,9kč uspora = že měsičně ušetřím 13,5 tisice korun, * 12 měsícu je to za rok 160tisic korun, pří pořizovací ceně 260tisic korun včetně vstupních investic můžu za dva roky to auto hodit do šrotu a koupit si druhy. pokud mi nějaká folie, tuningovej naraznik nebo velky kola ušetří 1,9Kč kč km, tak si to tam jdu okamžitě dát.
kdybych nevěděl co s prachama, tak budu jezdit na benzín, ale jelikož mě auto živí a potřebuju jezdit do německa za rozumny prachy a ne za 4kč km, tak je pro mě LPG prioritou.
vita11: když jsem psal, že ta folie na tom coupe je vobyč tak jsem myslel barvu. Kdyby na to hodil nějakou hezčí barvu tak je to v poho podle mě. Co je nebo není kýč je dle posouzení každého. Pro někoho je kýč podsvícení dveří, pro někoho je zas kýč trojkovej bramborák.
JaraX: Absolutně chápu tvé důvody pro LPG, píšeš, že prachy jsou prioritou. No a to je na co já narážím, každý má priority jinde
PS: když už jsme u těch kýčů... přiznejte se, kdo všechno máte na zpětnym zrcátku nebo kolem řadičky růženec?
však jasně, je to o prioritách, nedávno po mě chtěl montáž LPG nějakej zakazník a vylezlo z něho že jezdí asi 5000km ročně, tam se to nevyplatí ani trochu, naopak by třeba aspon pak začal víc jezdit.
málo kdo na LPG ušetří, jen všichni začnou víc jezdit. a mě přijde hrozně funny že si zajedu do řecka k moři na otočku za 5000kč E66 v LPG, když svezu 3 lidi a připočtu poplatky tak to přijde cca na 2ku na osobu komplet a to je hodně funny na to že nejlevnější letenka stojí tak 6k,
kurevtor píše:celkem to prožíváte koukam Fakt nechápu jak někomu může vadit, že má někdo na svym vlastnim autě dveře podsvícený BMW logem
nechci rozjíždět flame, nechci nikoho urazit a nechci se do někoho navážet nebo strefovat, (a nechci opět oživovat nekonečné téma) ale.... pokud vám vadí nesériový úpravy auta tak to vám asi vadí i ostatní nesériový úpravy, že? Třeba zaplácnutí rezervy nesériovou nádrží, dodělání nesériových přepínátek do popelníků, dodělání nesériových víček nesériových nádrží, nesériové úpravy motoru atd. Co je horší? Podsvícený logo nebo neautorizovaný zásah do motorové soustavy podle vás?
A co se týče té folie - to coupe nemá nic moc folii, je to obyč, ale některý folie vypadají líp než nějaká origo modrá barva. Ano, člověk hned pozná, že to asi není origo, ale zase je to jedinečné. Viděl jsem třeba nový CL v matný stříbrný nebo audiny v matný khaki a vypadá to podle mě celkem fajn
Dobře pleteš jablka s banánama ( nebo jak se to řiká )... Narážel jsem na ty Ebayovskýpouťový doplňky. A lidi co maji na svym vlastnim autě tyhle věci mi jsou uplně jedno, to neřešim - jejich problém. Mám taky asi jednoho nebo dva takový okolo sebe a vim,že ty lidi opravdu věří,že tak je to hezký a správný. Proč někomu kazit radost. Já popisoval jen to,jak to mám já. Jakože já bych si to nedal a nelíbí se mi to. Oproti tomu ano,mam v interiéru místo vláknových žárovek všude LEDky v teplym bílym odstínu. To zas mě přijde do jistý míry decentní, než ty žlutý bludičky .. A zapoměl jsem na SPZ ve Warm White.
aspon že warm, ja jsem alergickej na ten cold white, i když jsem žárovkář ale LEDky sou ten nejmenší možný bastl, stejně jako svítící loga misto lampiček, to si muže člověk kdykoliv vyhodit. ale horší to je s folii, podvozkem, apod, to už něco stojí
Tak jsem to auto koupil JA a panove je na tom podvozek stelovak s tuhosti od Bilstein Nirburgring za 80 000 tacu. Ten lauf stoji v US 900 dolacu a super zvoucek. Servisoval to v D a jedine co slo do kopru tak ramena uz je tam vse nove, a svice 2000km uz po. Dostal nove.
Velke minus folie ta je total vysisla a pod ni na všech dilech seda metla.
Pujde znovu ale perla.
Vnitrek je zachovalej a hlavne vse funkcni. Kola origo zadne kopie.