menší dotaz, měnil jste už někdo https://www.youtube.com/watch?v=IQ7sXoaRim0
Hledal jsem nahradu ale nemohu najít, bude to oprava tak za dvacku

Edit: tak je to termistor NTC termistor za 11,-Kč

Jako celej bufik si vyndal? Není to škoda, já myslim že je to užitečná věc, třeba v zimě. Sice mi ted taky nefunguje, vybijel mi baterku, tak jsem vyndal pojistku, ale chystám se ho někomu dát opravit.horan píše:Menil jsem a nepomohlo to. Sice uz to pak neukazovalo 125℃, ale po pokusu nabehnout to zase shodil hlidac plamene , tak jsem vymenil zhavic a stejne zase nejaka jina chyba. Jsou to mrdky. Vyhodil jsem to a jezdim bez nej. Nestoji to za ty nervy a cas.
cabatomas píše:Potreboval bych webasto opravit, vybijelo mi z niceho nic baterku, musel jsem vyndat pojistku. Kdo by mi ho mohl opravit?
Diky
Palivové čerpadlo nemá s vodním čerpadlem webasta nic společnéhoHonzek525 píše:Jen jestli neslyšíš palivové čerpadlo motoru, pokud to při nastartovaném motoru topí, tak bych to viděl na vodní čerpadlo, já to měl stejně jako Ty, při motoru webasto fungovalo, ale samostatně nejelo.
Davide, nemáš prosím náhodou telefonický kontakt na Alla? Já mu psal skrze tenhle gsm modul na webasto SZ už docela dávno, ale zatím si ji ani nepřečetl. Asi sem moc často nechodí, nicméně bych měl o něj zájem taky. Tak kdyby jsi byl tak hodný a poslal mi na něj kontakt nebo mi poradil, jak bych se s ním mohl spojit, tak bych ti byl moc vděčný. DíkyDaweTDS píše:Taky se mi stalo,že se mi zaplo i za jízdy. Tím jsem odhalil vadný temostat. Je to super věc a s GSM modulem od ALLa si ráno chodím do teplýho autíčka. Těch peněz za opravu nelituji..