Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60, 2005 - zivotnost prevodovky
horava píše:Co se tam kazi nejvic, nejcasteji?
To samý, co na sedmě, akorát sedem je desetrákát míň, tak JaraXovi přijde, že jsou míň poruchový
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jo jo, do sedmiček totiž normálně zatíká, odchází tam CCC ktery tam není a odchází ELV ktery tam taky není. odchází i IBS ktery tam taky není. a dráty do kufru se taky nelámou.
vzpamatuj se než něco napíšeš.
tady je o tom něco napsáno
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106909
někdo by mohl založit téma problémy E60 a vypsat i seznam řešení.
vzpamatuj se než něco napíšeš.
tady je o tom něco napsáno
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106909
někdo by mohl založit téma problémy E60 a vypsat i seznam řešení.
JaraX píše:jo jo, do sedmiček totiž normálně zatíká, odchází tam CCC ktery tam není a odchází ELV ktery tam taky není. odchází i IBS ktery tam taky není. a dráty do kufru se taky nelámou.
Když to v E65 není, tak je logický, že se to nemůže posrat
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Hlavně díky některým fanatickým vyznavačům 7er tady neznalý člověk snadno získá mylnou představu že E65 je bezporuchové auto a servis stojí jako na jedničkové oktávce. Udržet staré auto v nějakém schopném stavu stojí vždycky dost peněz a určitě nebude v konečném součtu servis E65 rapidně levnější než E60. Taky je třeba srovnávat stejnou motorizaci a ne CR naftu v 5er a benzínovou V8 v 7er která žere o 4l/100 víc. (tahle věta zaručeně donutí sepsat Filozofa další sloh na téma dokonalé LPG v dokonalé 7er).
Je to pořád dokola, nechápu že vás to pořád baví. Zaserete těma do nekonečna se opakujícíma se kecama každé vlákno.
Je to pořád dokola, nechápu že vás to pořád baví. Zaserete těma do nekonečna se opakujícíma se kecama každé vlákno.
-
Přesně tak, někdo chce pětku a je mu pořád vnucována sedmička.
Osobně mam pětku, měl jsem tu "čest" jezdit i v sedmičce a myslím si, že obě auta jsou celkem dost rozlišná v druhu jejich využití, alespoň v mých očích.
Sedmičku vidím spíš jako auto, který si koupím, až mi bude šedesát a budu si chtít pohodlně vozit bruch, pětka mi příjde o dost živější a dravější, sedma je jen luxusní koráb
obě mají něco do sebe a obě může člověk koupit a nasypat do nich stejný prachy...
Osobně mam pětku, měl jsem tu "čest" jezdit i v sedmičce a myslím si, že obě auta jsou celkem dost rozlišná v druhu jejich využití, alespoň v mých očích.
Sedmičku vidím spíš jako auto, který si koupím, až mi bude šedesát a budu si chtít pohodlně vozit bruch, pětka mi příjde o dost živější a dravější, sedma je jen luxusní koráb

Mne do sedana nikdy nezatekalo, nikdy sa nepokazil ani CCC modul, ani neprelamali kable. Jedine co som raz kupoval bol naozaj ten IBS senzor....
CCC sa da opravit za relativne rozumnu cenu, ak uz skape. Zato v E65 tak isto odchadzaju ASK moduly (aj ked mozno nie az tak casto) a predovsetkym L7 AMP, ktory sa v E60 nekazi takmer vobec, ak tam je. Zato kolega s E65 mal problemov pozehnane, kazdy vypis chyb bol na par stran

Takze taketo debaty naozaj nikde nevedu.... No a to nehovorim o tom ze dizajn E65 je naozaj na posudenie, lebo u niekoho, bez urazky, moze vzbudzovat dost velky odpor..... Cest tym ktorym sa paci. Ja medzi nich velmi nepatrim. Navyse ta pristrojova doska, teda jej dizajn, mi skor pripomina nejake kredenec so sporakom urpostred

Peace for all