V dnešní době nejde o to co to auto vydrži,nejde o to co má auto za výbavu,v dnešní době stejně jak v mnoha věcech jde o to aby to bylo prostě IN, a výrobci to samozřejmě vědí a podle toho se chovají.Dnes se lidi nezajímal co to vydrží,hlavně to musí dobře vypadat,takže rozhodování zda koupit new Kia Ceed megahypersport s motorkem ze zahradní sekačky nebo starou a spolehlivou e39 540i bo pro mnohé škaredou 745i PFL je otázka 5minut....vzhled....to je vše o co zde 80% lidí běží.
Však se podivejte,je to jako s hadrama,no a co že je baba tlustá,legíny jsou prostě IN tak se do nich kurwa narvu,sice vypadám jako březí kráva ale je to prostě IN..COOL...zapoměla jsem...musím si udělat Selfíííí a dát to na fejs...bych fakt blil z dnešní doby
Jinak k tématu,vezl jsem se v F10 520d,komentovat to moc nebudu, pro běžného smrtelníka vysněné auto,pro někoho kdo se svezl ve "starých" BMW křápech je to odpad který akorát celkem dobře vypadá protože je v m paketu.Po otočení klíčem smích,zlatá stará e39 a její kultivovanost,tomu čemu jsem se dříve smál na koncernových autech a všemožných francouzech už přislo i do BMW,kadlekadlekadle

.Pocitově to jede dobře,ale člověk tomu musí šlapat a tomu pak odpovídá i spotřeba ke které si s trouchou snahy čuchnu i se svojí V8,navíc si tu jízdu člověk nijak neužije,není tak co by nadchlo krom hodně dobré převodovky a pěkně vypadající a nasvícené přístrojovky.