Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
repro E39 čím nahradit origo mrchy?
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
padre píše:pavel 528-na instalace na AHC jsem se díval,ještě dotázek,co jsi použil za Hi-Low převodníky,díky za info
staci klidne tyto
http://www.revilohifi.cz/prislusenstvi- ... l-406.html
taky jsem před pár měsícema řešil hudbu do auta... nakonec jsem se na repra úplně vysral a koupil jsem jen tubu + zesík a kabeláž... kámoš to měl kdysi v autě které pak prodával tak mi to nechal komplet za 1500,-
hraje to brutálně. není to sice na nějaké zvučení diskoték nebo parkovišť a tuning srazů, ale na běžné poslouchání hudby naprosto dostačující a změna je podle mě daleko větší, než výměnou jakýchkoliv repráků...
to bych řešil být tebou až nakonec.. napřed kup basák do kufru, prože snad žádné BMW nemá basy
nejsem žádný profík na hudbu do auta ani na elektriku a přesto jsem to zvládl zapojit... tady jsou nějaké fotky jak to vypadá u mě v e39 sedan:
zesilovač jsem přinýtoval nahoru v kufru aby nezavazel, kabeláž jsem přidělal stahovacíma páskama aby vedly pěkně po obvodu a schoval za bočnice... signál na zesilovač jsem stáhl ze zadních repráků pomocí high-low převodníku a kabel remote jsem protáhl středovym tunelem pod kobercem až k rádiu aby se mi subwoofer zapínal pouze při otočení klíčku, aby to přes noc nevybilo baterku... celkově mi to zabralo asi 5 hodin se vším všudy a to jsem ani nevěděl jak se sundávají sedačky nebo jak najít kabel který vede do repráku... takže věřím, že to zvládneš taky
hraje to brutálně. není to sice na nějaké zvučení diskoték nebo parkovišť a tuning srazů, ale na běžné poslouchání hudby naprosto dostačující a změna je podle mě daleko větší, než výměnou jakýchkoliv repráků...
to bych řešil být tebou až nakonec.. napřed kup basák do kufru, prože snad žádné BMW nemá basy

nejsem žádný profík na hudbu do auta ani na elektriku a přesto jsem to zvládl zapojit... tady jsou nějaké fotky jak to vypadá u mě v e39 sedan:

zesilovač jsem přinýtoval nahoru v kufru aby nezavazel, kabeláž jsem přidělal stahovacíma páskama aby vedly pěkně po obvodu a schoval za bočnice... signál na zesilovač jsem stáhl ze zadních repráků pomocí high-low převodníku a kabel remote jsem protáhl středovym tunelem pod kobercem až k rádiu aby se mi subwoofer zapínal pouze při otočení klíčku, aby to přes noc nevybilo baterku... celkově mi to zabralo asi 5 hodin se vším všudy a to jsem ani nevěděl jak se sundávají sedačky nebo jak najít kabel který vede do repráku... takže věřím, že to zvládneš taky

koukni tady http://www.bmwtips.com/ a nebo ještě lepší do přímo do wds
Hele, přesně nevím, ale myslím, že sub. se samostatným zesilovačem má jen TOP. Pod zadním platem je kryt asi 15 cm vysoký, zatím mne nic nenutilo tam koukat. Ale ty máš vlastně kombi, tak to nevím. Ve WDS jsou kresleny asi 4 bas repráky, mimo těch dvou viditelných, ale tomu moc nevěřím. Mohu se podívat do dobového katalogu. Teď čtu:PROFESIONAL DSP WITH OWER 400W OUTPUT, DSP AND TEN INTEGRATD AS WEL AS A SUBWOOFER GENERATE HIGH-PRECISION AUDIO QUALITY. S677A výbava dle WIN. Tak místo 200W 400W, nějak jsem to podcenil. Tak těch subbasáků tam asi fakt bude víc.