Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 - iDrive nedrží paměť
Zdravím, mám e60 525i r.v. 2004, když si nastavím něco v iDrivu (jazyk, tlačítka na volantu, basy, hlasitost, atd.), tak se mi to chvilku po vypnutí motoru resetuje zpátky do němčiny, i hodnoty nastavení zvuku spadnou na jakési původní nastavení, akorát poslední naladěná stanice v rádiu zůstane, nevíte někdo, v čem může být problém?
Taky mi to dělal modul pod spojlerem. Mě navíc k rádiu nefungoval ani centrál, automatický zamykání a hromada dalších funkcí.
Vyčistil jsem modul lihem, zkontroloval kontakty, opravil kabeláž a nic. Pak to 14 dnů stálo na slunci v chorvatsku a od tý doby (2 roky) vše funguje jak má.
Nechápu, jak mohli soudruzi takovouhle věc dát ven pod spojler.
Vyčistil jsem modul lihem, zkontroloval kontakty, opravil kabeláž a nic. Pak to 14 dnů stálo na slunci v chorvatsku a od tý doby (2 roky) vše funguje jak má.

Teddy píše:Taky mi to dělal modul pod spojlerem. Mě navíc k rádiu nefungoval ani centrál, automatický zamykání a hromada dalších funkcí.
jaký další funkce ? centrál mi taky nefunguje, ale to připisuji vadnému klíčku, protože upadla baterie a musím sehnat druhou. Ale auto se automaticky nezamkne.
Jak se to tedy dá opravit ?

Ani nevím, jak ten modul demontovat z vozu.
Johnys píše:Teddy píše:Taky mi to dělal modul pod spojlerem. Mě navíc k rádiu nefungoval ani centrál, automatický zamykání a hromada dalších funkcí.
jaký další funkce ? centrál mi taky nefunguje, ale to připisuji vadnému klíčku, protože upadla baterie a musím sehnat druhou. Ale auto se automaticky nezamkne.
Tady máš videjko
https://www.youtube.com/watch?v=j9jX2cA-NWw
Dohny píše:Johnys píše:Teddy píše:Taky mi to dělal modul pod spojlerem. Mě navíc k rádiu nefungoval ani centrál, automatický zamykání a hromada dalších funkcí.
Tady máš videjko
https://www.youtube.com/watch?v=j9jX2cA-NWw
díky, to jsem viděl, ale potřebuju na E60

No tak u E60 nevím. Popravdě ale ani nevím, že by měly problém se zatékáním nebo kabeláží jako E61.Ale měl bys to mít buď u brzdového světla nebo u zadního sloupku
https://www.google.cz/search?q=bmw+e60+antenna+amplifier&biw=1920&bih=943&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjqx_yXr-XMAhVEAcAKHQFABA4QsAQIGg#imgrc=p2ZcPoEeWighbM%3A
https://www.google.cz/search?q=bmw+e60+antenna+amplifier&biw=1920&bih=943&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjqx_yXr-XMAhVEAcAKHQFABA4QsAQIGg#imgrc=p2ZcPoEeWighbM%3A
U E60 je diversity modul po tapecem střechy vpravo nad zadním oknem. Nemá do něj kudy zatéct. Ten modul někde mám, musel bych se podívat na číslo
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Teddy píše:Jinak má ale E60 taky problémy s kabeláží. Ne tak často, ale prý má. Tuším, že to tu psal JaraX.
Ale asi nebudou nijak zásadní, protože tou průchodkou vedou akorát dráty zámku kufru a osvětlení RZ
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
mr_nitroz píše:Mi se tam pretrhla zem na e60 u zadniho vika.
Taky se mi trhá u E39 , prostě se ta ochraná guma roztrhla a kroutí se zem, zkoušel jsem to oblepit el. páskou a stejně se zhrnula. Budu to muset zpravit než se mi to urve uplně a přestane svítit SPZ. Nechápu jak se to může v tom spoji tak kroutit, ale jak pozoruji, nezlepšili to ani v novější modelové řadě