Takto vymysleli leč s turbama užasnej motor benzínovej s perfektní charakteristikou.
jakej je rozdíl 530d s DPF a verze ten rok co se dělala bez DPF ?
Muže někdo objektivně změřit exhalace a hlavně při používání obou stejných aut a motorizací když to vyráběli bez DPF a pak najednou s DPF?
Myslím tím i čas vypalování ...když se to sečte a podtrhne.
Ví to tady dost lidí že je to ojeb na lidi ...DPF ....ojebat lidi. Tak to dáme do benzínových motorů a ojebeme i ostatní ...hlavně že se prachy sypou.
Už se těším až to tam budou montovat.
nanočástice jsou peklo pro lidi a bohužel to se dostává do ovzduší a to všichni dýcháme a je jedno zda DPF tam je či není.
Ano ostatní věci mimo sem nepatří. Napsal jsem jednu věc o rohlíku odepsal jsem Vlastovi a hned se tu seběhla inkvizice a chtěla tu pár členů upalovat...

Celej BMWKLUB by se dal shrnout na 50stránek možná 100 A4 kde jsou užitečné informace a fakta....zbytek další desetitisíce stránek je jen pokec kterej vedeme všichni i na srazech ...tak nevím co se kdo rozčiluje kvuli jedné dvou větám....že to někdo další začne rozpitvávat na další 3-4 stránky je už někoho jiného věc....
tady už člověk chudák nemuže ani říct něco k věci jen z jiného soudku ...jak pod diktátorským režimem.

Mě osobně je to jedno já tady za 13let zažil hodně ale spousta jinejch to tady nezkousne. a děje se to uplně všude ve všech tématech.
Jinak audi A8 V8 Audi TDI rok 2014 mi parkuje pod oknem šéfova a druhá W12 a je to sto a jedna...jeden traktor chláme se tomu i kolega ...a druhej s krásným zvukem kterej musím chytat když jsem venku a poslouchám tu krásnou symfonii...