Zdravím, asi odešel spínač kufru, kufr jde odemknout tlačítkem ve voze, i tlačítkem na klíči, ale nikoliv tlačítkem v samotném madlu.
Pasuje tam nějaký neorigo co se dá koupit v elektrodílech? našel jsem jen do koncernu za cca 80kč, ale ten je trojpinový, tento má jen dva kabely...
otec ho měnil a normálně ho odpájel, zašel do elektra a koupil stejný (ty spínače se liší podle roků výroby (měl druhou lištu z havárky a ten spínač byl jiný) .. cena cca 30kč. tak jako obvykle to stojí koruny ale jinak výměna celé lišty za tisíce
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
Fx: A to i v případě Touringu, nebo se bavíš jen o sedanu? Já totiž našel objednací číslo pouze pro celou lištu a nebo tu gumovou krytku, ale spínač ne a nebo je v jiný kategorii a jsem slepej Ikdyž jsem to měl rozebraný, tak se ta lišta moc netvářila, že by šel vyměnit jenom spínač
Tak spínač to rozchodil. Nebo jestli to dělají ty husí krky ve víku....jinak kvůli spínači netreba kupovat u sedana lištu. Stačí vydloubnout to madlo a spinac drzi na něm, ale je zatavený a nema konektory, takze ustřihnout a naletovat
Jinak spinac se objednat da, v ETK jsem ho nasel, ale za 33 euro
jde to u všech aut .. jen některá to mají složitější = se musí vyříznout guma (tu co mačkáš) odpájet napájet a zase nalepit tu gumu. otec to dělal na X5.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
U e39 poface sedan se nic řezat nemusí, ten spínač je na tom madle s gumou nasazen, tzn že madlo nám pak zůstane samotné v ruce a spínač trčí z lišty na dvou kabelech, ty přestřihnem a pak sletujeme....