hoj klucí mám problém s klíčem dálka funguje vphodě ale při startování někdy nic někdy až na podruhé a vypisuje to že je klíč špatný ? a postřehl jsem , že uložené stanice rádii u tohoto klíče jsou vymazány...
Chlapi já tomu nějak nerozumim. To že auto nestartuje přece s dálkou a baterkou nesouvisí, ne? To je o imobilizéru a čip imo v kliči není napájený z baterky v klíči....z té je napájený jen ovladač pro dálku. Nebo u těch nových klíčů už to neplatí?
kluci se na to, jak jsi ten klíč řezal, ptají spíše proto, protože u toho řezání je celkem vysoké riziko, že ti nůž zajede trochu hlouběji a odpářeš nebo narušíš si na obvodu pár smd součástek aniž bys o tom věděl. Pak klidně můžeš ve finále i posrat čip imo v klíči
Misanek píše:kluci se na to, jak jsi ten klíč řezal, ptají spíše proto, protože u toho řezání je celkem vysoké riziko, že ti nůž zajede trochu hlouběji a odpářeš nebo narušíš si na obvodu pár smd součástek aniž bys o tom věděl. Pak klidně můžeš ve finále i posrat čip imo v klíči
já tu baterii neměnil klíč normálně fungoval a pak začal blbnout spíš mě zajimá jestli se s tím už někdo někdy setkal a opravil či nikoli a klíč můžu rovnou zahodit...
Misanek píše:kluci se na to, jak jsi ten klíč řezal, ptají spíše proto, protože u toho řezání je celkem vysoké riziko, že ti nůž zajede trochu hlouběji a odpářeš nebo narušíš si na obvodu pár smd součástek aniž bys o tom věděl. Pak klidně můžeš ve finále i posrat čip imo v klíči
já tu baterii neměnil klíč normálně fungoval a pak začal blbnout spíš mě zajimá jestli se s tím už někdo někdy setkal a opravil či nikoli a klíč můžu rovnou zahodit...
tak jsem asi na to přišel bylo to tím , že jsem vozil 2 klíče na klíčence a ono se to nějak hádalo když jsem první klič dal pryč tak už tato hláška nenaběhla a každý klíč má zvlášt uložené své rádia v paměti.... to jsou špeky teda...
Ano, každý klič má svoje uložené nastavení než nastartuješ (Radio, sedačky pokud jsou ele. zrcátka, nastavení vozu, klima, ....) Akorát nechápu proč vozíš na jedné klíčence dva klíče ? Nech si jeden doma, a střídej to, mnoho lidí neví, že baterka v klíčí se nabíjí v zapalování.